1 Απρ 2013

Ξεκαθαρίζουμε μερικά αυτονόητα


Ξεκαθαρίζουμε μερικά αυτονόητα
Για «"χορό" πιέσεων», «απαξίωση», «απομόνωση» από την πλευρά της διεύθυνσης του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, κάνουν λόγο με επιστολή τους προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, οι 4 δημοσιογράφοι του, οι Παναγιώτης Κακαλής, Γιώργος Μιχαηλάρης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Χριστίνα Μαυροπούλου, με αφορμή δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής, ότι την προηγούμενη μέρα, την Πέμπτη 28 Μάρτη, έγινε δικαστήριο όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των συγκεκριμένων δημοσιογράφων (σ.σ. δημοσιεύσαμε τα ονόματά τους) με τα οποία ζητούσαν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους... Στο ίδιο ρεπορτάζ γράφαμε για τη στάση που κράτησε η εφημερίδα στο δικαστήριο σχετικά με τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων και να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες του Κόμματος και του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

Γράφουν λοιπόν οι δημοσιογράφοι προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ: «Τελευταίο "κρούσμα" η νέα συκοφαντική, άνανδρη και δόλια δημοσίευση των ονομάτων μας σήμερα (σ.σ. χτες) στις σελίδες του "Ρ" (σελίδα 45) με αφορμή τη χθεσινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για μη καταβολή δεδουλευμένων. Δε μας εκπλήσσει πλέον το ασύλληπτο γεγονός η ίδια η εφημερίδα να στοχοποιεί τους εργαζόμενούς της. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά». Βεβαίως οι ίδιοι δε λένε κουβέντα, για το γεγονός ότι ενημέρωσαν την άθλια προβοκατόρικη αντικομμουνιστική ιστοσελίδα «Νευροσπάστης», ότι στέλνουν τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στα δικαστήρια, και μάλιστα τη μέρα της δίκης.

Ξεκαθαρίζουμε τα εξής αυτονόητα:

Πρώτον: Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ είναι όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, και έχει την υποχρέωση απέναντι στα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ που η πλειοψηφία τους μπορεί να στερείται ένα κιλό ψωμί ή ένα πιάτο φαΐ για να δώσει 1,5 και 2,5 ευρώ για να αγοράσει την εφημερίδα, να τους ενημερώνει, ποιοι και γιατί στέλνουν τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στα δικαστήρια. Είναι απαίτηση - και απολύτως δικαιολογημένη - εργαζομένων, απολυμένων, νεολαίων, άνεργων, όσων κάνουν θυσίες και ενισχύουν οικονομικά το Κόμμα και για την έκδοση της εφημερίδας του.

Δεύτερο: Το όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τα μέλη του ΚΚΕ για ενέργειες σαν των παραπάνω στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, για να ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, ώστε στην καθημερινή τους δουλειά και επαφή με εργαζόμενους, λαϊκά στρώματα, να είναι εξοπλισμένοι. Κι αυτό επειδή διάφοροι με αφορμή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Κόμματος, έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας μια άθλια και συκοφαντική αντιΚΚΕ εργολαβία με ψευδολογίες και διαστρεβλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ