11 Ιουλ 2013

Κατάσχεσαν τη σύνταξη και το αυτοκίνητο για οφειλή 3.700 ευρώ!!!

Κατάσχεσαν τη σύνταξη και το αυτοκίνητο για οφειλή 3.700 ευρώ!!! 
Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Έδεσσας προχώρησαν την Πέμπτη 11.7.2013 οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, με αφορμή την επιβολή διπλής κατάσχεσης, σε σύνταξη και αυτοκίνητο σε βάρος συνταξιούχου.
Πρόκειται για συνταξιούχο, πατέρα τριών παιδιών, που σπουδάζουν και ο οποίος οφείλει στο Δημόσιο το συνολικό ποσό των 3.700 ευρώ περίπου (χαράτσια, φόρος αλληλεγγύης κλπ.).
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ ξεκαθάρισαν στην προϊσταμένη της ΔΟΥ ότι το ΠΑΜΕ θα υπερασπιστεί τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους φτωχούς αγρότες, που πέφτουν θύματα των βάρβαρων ταξικών πολιτικών, αυτών των πολιτικών που εφαρμόζονται από τις ελληνικές κυβερνήσεις, την ΕΕ και την τρόικα σε βάρος τους.
Έθεσαν το ζήτημα της ατομικής, αλλά και συλλογικής ευθύνης που έχουν οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ να συμπαρασταθούν έμπρακτα και να αντιταχθούν σε τέτοιου είδους πρακτικές, που θίγουν και τους ίδιους, αφού κι αυτοί εργαζόμενοι είναι.
Ζήτησαν, τέλος, να επιτραπεί στο συνταξιούχο να προχωρήσει σε ρύθμιση της οφειλής του, να αρθεί η κατάσχεση της σύνταξης και να «παγώσει» η κατάσχεση του αυτοκινήτου, αιτήματα που τελικά έγιναν δεκτά.
Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει από νωρίς, αλλά και κατά τη διάρκεια των μέτρων πως αν δεν υψωθεί ένα ισχυρό, αγωνιστικό λαϊκό τείχος αντίδρασης, η επίθεση δε θα έχει σταματημό.
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν χρέος και καθήκον να συγκρουστούν με τη συνεχόμενη και επικίνδυνη κατρακύλα στις συνθήκες ζωής τους.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των πολλών αδύναμων απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές υπέρ των λίγων και ισχυρών. Κανένας ανοργάνωτος, κανένας έξω από τη συλλογική δράση! Κανένας φόβος. Ούτε ένας μόνος! Όλοι μαζί με το ΠΑΜΕ! Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ