3 Ιουλ 2013

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Επίθεση κατά των εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Επίθεση κατά των εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας
Πογκρόμ κατά εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων (καταπώς προστάζουν για το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο κυβέρνηση, ΕΕ, τρόικα) θέλουν οι νεοναζί. Σε συνέντευξή του σε φασιστικό ιστότοπο, ο δημοτικός τους σύμβουλος Γ. Βουλδής, αναπαράγοντας τη γνωστή προπαγάνδα κατά των εργαζομένων, λέει: «Το πρώτο πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο εθνικιστής δήμαρχος είναι η αταξία των δημοτικών υπηρεσιών... αργομισθίες ή άδεια γραφεία, απασχολούμενοι σε μη παραγωγικές θέσεις και γενικά ανεξέλεγκτες τέτοιου είδους καταστάσεις θα πάψουν άμεσα».
Στην πραγματικότητα, συστημικοί οι ναζί ως το μεδούλι, ακολουθούν την ίδια γραμμή με τον εκλεγμένο με στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων/ΔΡΑΣΗΣ δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη που μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ακούστηκε περιχαρής να δηλώνει ότι: «(...) έχουν φύγει από τον Ιανουάριο του 2011 που ανέλαβα, σχεδόν 3.000 υπάλληλοι, το οποίο ισοδυναμεί περίπου με το 1/3-1/4 του δυναμικού του. Και όμως, ο Δήμος εξακολουθεί να δουλεύει και μάλιστα καλύτερα από το παρελθόν».
Παρακάτω ο χρυσαυγίτης πιπιλά την καραμέλα της «αξιοκρατίας», αυτή που αναμασούν κάθε λογής συστημικοί για να δικαιολογήσουν όσα αντεργατικά μέτρα παίρνουν (διαθεσιμότητα, μετατάξεις, απολύσεις). Παραπέρα αμφιβάλει για την «Αξιοπιστία δημοτικών υπηρεσιών» και κάνει λόγο για «αναξιόπιστη δημοτική αστυνομία», «διασπάθιση χρήματος», «σπατάλη» σε υπηρεσίες όπως νεκροταφείο και αποκομιδή σκουπιδιών, χιλιοειπωμένα από τους υπηρέτες του συστήματος ζητήματα, όλα για να πείσουν ότι μπορεί να υπάρξει... καλύτερος καπιταλισμός, ενώ η εκμετάλλευση των ανθρώπων του μόχθου από το μεγάλο κεφάλαιο συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ