8 Ιουλ 2013

Τούτο το Κεφάλαιο είναι δικό τους και δικό μας!

Τούτο το Κεφάλαιο είναι δικό τους και δικό μας! 
Το ΑΚΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση του, γιατι οι ξενοδόχοι ( Χίλτον ) δεν τήρησαν τις συμφωνίες που προνοούν δραστικές μείώσεις μισθών και οφελημάτων που το ίδιο ενέκρινε με πρόσχημα την οικονομική κρίση, με πρόσχημα την αποφυγή της ανεργίας και γενικώς με όλα τα προσχήματα που χρησιμοποιεί το κεφάλαιο ενάντια στους εργαζομένους και απολύει και κόσμο από πάνω...τί θα πούμε τώρα στον κόσμο; Εμείς τους είπαμε να υπογράψουν για να μην απολυθούν!

Το ΑΚΕΛ δηλώνει έκπληκτο που οι ξενοδόχοι είναι εργατικά λαμόγια και μας καλεί να αγωνιστούμε με το κεφάλι ψηλά υπέρ της τήρησης των συλλογικών συμβάσεων που υπέγραψε υπέρ των ξενοδόχων...και γενικά μας καλεί να μαζευτούμε όλοι να παριστάνουμε τους έκπληκτους...

Τρέμε Κεφάλαιο την ταξική οργή!....Το εργατικό κίνημα είναι ανάχωμα στα σχέδια του Κεφαλαίου να μην τηρήσει τα συμφωνηθέντα υπέρ του. Τούτο το Κεφάλαιο είναι δικό τους και δικό  μας!

Εξοργισμένοι -  Μα τα Χίλια Εδονόπουλα - οι συνδικαλιστές ανακοίνωσαν, την λήψη μη επιθυμητών μέτρων, που κλονίζουν την κοινωνική συνοχή, σε περίπτωση που οι ξενοδόχοι συνεχίζουν να τους εκθέτουν στους εργαζόμενους.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι εργαζόμενοι να ξυπνήσουν και αν  ξυπνήσουν μπορεί να βρεθούν στην λάθος μεριά του Κεφαλαίου, δηλαδή σε καμιά ΣΕΚ ή ακόμη χειρότερα και όχι στη σωστή μεριά του Κεφαλαίου δηλαδή με μας.

Την πιθανότητα να ξυπνήσουν σε καμιά εργατική ομοσπονδία της προκοπής, το λαϊκό κίνημα την αμφιβάλλει, δεδομένου ότι στο φετινό φεστιβάλ της εδον κόπηκαν περίπου 7 χιλιάδες εισιτήρια.

Δηλώσεις παρευρισκομένων στο Φεστιβάλ επιβεβαιώνουν πως είναι ωραίο πράγμα να βρίσκεσαι αραιά και που με γνωστούς σου από τα παλιά και να θυμάσαι πως μοιράζεσαι μαζί τους το κοινό όραμα για μια δίκαιη κοινωνία, όπου οι ξενοδόχοι θα τηρούν τα συμφωνηθέντα υπέρ τους.

Τώρα αν δεν είστε της υπεύθυνης αριστεράς και έχετε μια τάση προς τον αριστερισμό, μπορείτε να διαβάσετε ένα κοινό "αριστεριστή", Δημήτρη Κουτσούμπα τον λένε, που μας εξηγεί τί ακριβώς σημαίνει η πολιτική του ΑΚΕΛ και του κάθε ΑΚΕΛ στο άρθρο: " Όχι διαχείριση της Ανεργίας - Ζωή Ανθρώπινη με πλήρη δικαιώματα"


 Αναρτήθηκε από Disdaimona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ