15 Ιαν 2014

Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν την τρομοκρατία εργοδοσίας - ΜΑΤ στο Καρφούρ

 Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν την τρομοκρατία εργοδοσίας - ΜΑΤ στο Καρφούρ


Από παλιότερη κινητοποίηση
Την εργοδοσία της επιχείρησης Μαρινόπουλος ΑΕ, η οποία απάντησε με ΜΑΤ στη μαζική συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από την είσοδο του πολυκαταστήματος της Καρφούρ - Μακεδονία, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Καρφούρ - Μαρινόπουλο - DIA (Παράρτημα Θεσσαλονίκης).

Όπως επισημαίνει το Σωματείο των εργαζομένων, η εργοδοσία θορυβήθηκε από την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του παραρτήματος Θεσσαλονίκης για μαζικές κινητοποιήσεις, με σκοπό τη διεκδίκηση υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και την άμεση επαναχορήγηση των επιδομάτων γάμου και διαχειριστικών λαθών, και έστειλε τα ΜΑΤ για να ολοκληρώσει το έργο της.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην εταιρεία να συσπειρωθούν στο σωματείο και ακόμη πιο μαζικά να στείλουν την απάντησή τους οργανωμένα μέσα από τη συμμετοχή τους στην απεργία το αμέσως επόμενο διάστημα. Καλούμε, επίσης, την κεντρική διοίκηση του σωματείου να παρέμβει, να καταδικάσει και να καταγγείλει τη στάση της εργοδοσίας με σκοπό να κατατρομοκρατήσει τους αγώνες των εργαζομένων. Η διοίκηση του παραρτήματος Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα σωματεία και τα διοικητικά συμβούλια να καταγγείλουν και να καταδικάσουν τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας να καταπνίξει τους αγώνες των εργαζομένων», τονίζει το Σωματείο.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ