17 Μαρ 2014

Η θέση του KKE για αποδέσμευση με λαϊκή εξουσία για κάθε χώρα της Ευρώπης και για την Ελλάδα είναι αυτή που οδηγεί στην κατάργηση της ΕΕ, στην ενωμένη Ευρώπη του Σοσιαλισμού...

Η θέση του KKE για αποδέσμευση με λαϊκή εξουσία για κάθε χώρα της Ευρώπης και για την Ελλάδα είναι αυτή που οδηγεί στην κατάργηση της ΕΕ, στην ενωμένη Ευρώπη του Σοσιαλισμού...

...Αυτή η θέση είναι η πιο φιλοευρωπαϊκή, γιατί ενώνει τους 
λαούς με σχέσεις ισότιμης συνεργασίας, φιλίας και αλληλεγγύης. 
 

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν 
μεταλλάσσεται, που μένει στο λαό, ενισχύει τον αγώνα και το κίνημα*

Στο κατάμεστο γήπεδο του Σπόρτιγκ μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Κατάμεστο ήταν το γήπεδο Σπόρτιγκ, στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΤΟ Α' Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας και ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.



«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δε μεταλλάσσεται, η μόνη που μένει στο λαό, πάει για την ενίσχυση του αγώνα, του κινήματος, δεν δίνεται προίκα σε γάμους και παζάρια για να υπάρξουν κυβερνήσεις "μία από τα ίδια"», είπε μεταξύ άλλων ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συμπλήρωσε: 

«Όλα αυτά πρέπει να προβληματίσουν το λαό, όλους μας. 

Γιατί μπορεί να ψηφίζει "Ελιά" και να του βγαίνει ΠΑΣΟΚ, να ψηφίζει "Ποτάμι" και να του προκύπτει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίζει δήθεν αντιμνημονιακά και να του προκύπτουν νέα μνημόνια, ακόμη πιο σκληρά, από κόμματα που αποδέχονται την ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας που αυτή επιβάλλει». 

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε: «Η ΕΕ δείχνει το πιο αποκρουστικό της πρόσωπο στην περίπτωση της Ουκρανίας, με τη στήριξη που από κοινού με τις ΗΠΑ προσφέρει στην αντιδραστική κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχουν ναζιστές και η οποία πρωτοστατεί στον αντικομμουνισμό, τον αντισοβιετισμό, την καταστροφή των αντιφασιστικών μνημείων. 

Οι σχέσεις συνεργασίας και ανταγωνισμού που έχει η ΕΕ και κυρίως ορισμένες χώρες της, όπως η Γερμανία με τη Ρωσία, δεν αλλάζουν την ουσία, ότι η ΕΕ είναι συνυπεύθυνη για το δράμα του ουκρανικού λαού»...

*Από το 902.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ