29 Μαΐ 2014

Μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα στον Πειραιά

 Μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα στον Πειραιά

Πολιτικοί επιστήμονες και στατιστικολόγοι από όλο τον κόσμο συρρέουν στον Πειραιά για να εξηγήσουν ένα πρωτοφανές και αινιγματικό πολιτικό-εκλογικό φαινόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι με τη στήριξη της εκκλησίας και της Χρυσής Αυγής (μέσω και της σημαντικής της παρουσίας στους κόλπους των οργανωμένων του Ολυμπιακού ΣΦΠ), η μαριονέτα του εφοπλιστή Μαρινάκη, ο κύριος Μώραλης, κέρδισε την περασμένη Κυριακή τη δημαρχία του Πειραιά με ποσοστό 55.03%.

Έλα όμως που την ίδια Κυριακή, η επικεφαλής του γνωστού αντιφασιστικού και ριζοσπαστικά αριστερού κόμματος με την επωνυμία ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου, πήρε σχεδόν ακριβώς το ίδιο ποσοστό (56.18%) στην ίδια πόλη! Με άλλα λόγια, οι Πειραιώτες έριχναν, με το ίδιο περίπου ποσοστό, στη μια κάλπη εφοπλιστή με στήριξη ναζιστών και στην άλλη αντιφασίστρια αγωνίστρια της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής αριστεράς!



Το μυστήριο εντείνεται από το γεγονός ότι η κυρία Δούρου πήρε ως υποψήφια πολύ περισσότερες ψήφους από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, 4.000+ περισσότερες ψήφους στον Α' γύρο από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά, και πολύ περισσότερες ψήφους από ό,τι πήρε στον Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα στις ευρωεκλογές της ίδιας μέρας!!!

Bravo Rena!!!

Υ.Γ. Ο δαίμων του blogger επέμενε να συνοδευτεί το ποστ από φωτογραφία του κυρίου Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ