21 Μαΐ 2014

Ξεβράκωμα των δήθεν «επαναστατών» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

 Ξεβράκωμα των δήθεν «επαναστατών» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Αυτοξεβρακώθηκαν οι «ριζοσπάστες», «αντικαπιταλιστές», «επαναστάτες» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις δηλώσεις ενός κορυφαίου στελέχου της, του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας Πέτρου Κωνσταντίνου (ναι αυτού που έλεγε εκείνα τα ωραία για την Συρία λίγους μήνες πριν). Αρκούν τα λόγια του ίδιου του Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του στην «Αυγή», αναφορικά με το δεύτερο γύρο των εκλογών στο Δήμο της Αθήνας. Δώστε βάση:
«Γι' αυτό στον μεν δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο της Αθήνας χρει­άζεται να είναι πραγματικά γύρος ήττας του ί­διου του Καμίνη και ταυτόχρονα η ψήφος στον Σακελλαρίδη από τον κόσμο που σιχαίνεται τη συγκυβέρνηση να μην έχει αυταπάτες ότι θα ξηλωθεί με αυτόματο τρόπο η συγκυβέρνηση της Δεξιάς».
Συμπέρασμα 1ο: Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Καμίνης. Όχι η πολιτική των Καμίνιδων, είτε αριστερών είτε δεξιών.
Συμπέρασμα 2ο: Ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί έμμεσα σε στήριξη του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Σακελλαρίδη (είπαμε ντε, για να φύγει ο Καμίνης).
Συμπέρασμα 3ο: Επίσης πρόβλημα είναι η "συγκυβέρνηση της Δεξιάς" (όχι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα), άρα σύμφωνα με τον Κωνσταντίνου και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ψηφίστε Σακελλαρίδη αλλά κρατάτε και μικρό καλάθι.
Πηγή: Rev now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ