14 Ιουν 2014

Η «Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα» έπλεξε το γάντι του ΜΑΤατζή

Η «Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα» έπλεξε το γάντι του ΜΑΤατζή

14 Ιουνίου
09:272014
Η «Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα» έπλεξε το γάντι του ΜΑΤατζή
Του Πιτσιρίκου
Σε παρεξήγηση οφείλεται η υπόθεση με το «μεταλλικό» γάντι που φορούσε ο αστυνομικός των ΜΑΤ στα επεισόδια με τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το συγκεκριμένο γάντι δεν προβλέπεται στον υπηρεσιακό εξοπλισμό αλλά είναι γάντι με κοκάλινες απολήξεις και όχι μεταλλικό.
Ο αστυνομικός φοράει το γάντι γιατί είναι από χέρι.
Του το έχει πλέξει η μάνα του και τα κόκαλα είναι αγιασμένα στην εκκλησιά της Παναγιάς της Χρυσαυγίτισσας.
Δηλαδή το γάντι είναι απ’ τα κόκαλα βγαλμένο των Ελλήνων τα ιερά.
Επίσης, ο αστυνομικός των ΜΑΤ δεν χτύπησε στο κεφάλι την καθαρίστρια -όπως φαίνεται στο βίντεο- αλλά προσπαθούσε να σκοτώσει μια μέλισσα που είχε χωθεί στα μαλλιά της και ήταν έτοιμη να την τσιμπήσει.
Πάντως, επειδή το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Ελληνική Αστυνομία δεν ανέχονται βία εκ μέρους των αστυνομικών σε βάρος γυναικών, για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ και ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα τιμωρηθεί αυστηρά και παραδειγματικά: για ένα μήνα δεν θα έχει το δικαίωμα να δέρνει καθαρίστριες.
Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, έγινε σωματικός έλεγχος στους άνδρες των ΜΑΤ και εντοπίστηκε ματατζής που είχε χτυπήσει στα κωλομέρια του τατουάζ την φράση «όλοι οι καλοί χωράνε», οπότε θα παρασημοφορηθεί.
(Κοιτάξτε τι άγριος που είναι αυτός ο ματατζής στη φωτογραφία. Πολύ μοβόρος.)
Πηγή: Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ