14 Δεκ 2014

Δεν άντεξε στο σοκ ο Π. Λαφαζάνης, αυτοανακηρύχτηκε ΓΓ του ΚΚΕ

 Δεν άντεξε στο σοκ ο Π. Λαφαζάνης, αυτοανακηρύχτηκε ΓΓ του ΚΚΕ

Επιβεβαιώνοντας τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις των ψυχιάτρων που τον παρακολουθούν, ο ηγέτης της Αριστερής Πλατφόρμας κατέρρευσε υπό το σοκ της συνάντησης Τσίπρα-Κουβέλη ενόψει συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ. Αναφωνώντας ΔΗΜΑΡΡΡΓΚΚΚΚ, και ενώ έβγαζε αφρούς απ' το στόμα, ο βετεράνος βουλευτής της ανανεωτικής αριστεράς κατέρρευσε αργά χθες το βράδυ, και από τις πρώτες πρωινές ώρες επιμένει ότι τον λένε "Δημήτρη Κουτσούμπα" και παριστάνει τον ΓΓ του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα να ανακοινώνει στήριξη του ΚΚΕ σε "κυβέρνηση της Αριστεράς με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ."

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φίλοι και συγγενείς αγωνιούν και προσπαθούν να σταθούν δίπλα στον άτυχο βουλευτή, που λέγεται ότι πέρασε παρατεταμένη κρίση ταυτότητας, τη μία ισχυριζόμενος ότι είναι "αριστερή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ", την άλλη προσπαθώντας να παρέμβει στα εσωτερικά του ΚΚΕ, ενώ ψυχαναναγκαζόταν σε τόσο απανωτούς ελιγμούς και αναδιπλώσεις που σύντομα έφτασε να πιάνει το φερμουάρ του παντελονιού του ενώ έξυνε το κεφάλι του.

Μόνος ασυγκίνητος από το δράμα του Π. Λαφαζάνη ο βουλευτής Ιω. Μιχελογιαννάκης, ο οποίος αρκέστηκε στη λακωνική δήλωση: "εγώ πάντα τους το λεγα ότι είναι κουζουλός ο σύντεκνος." Οι ειδικοί που παρακολουθούν την εξέλιξη του ασθενούς συμβουλεύουν πάντως να αποφευχθεί η πιθανά καταστροφική διευκρίνηση στον ίδιο ότι αυτοί με τους οποίους θεωρούσε ότι "τα είχε βρει" και ότι τον αποδέχονταν ως ηγέτη τους δεν ήταν στελέχη του ΚΚΕ αλλά του ΚΚ-ΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ