Γράφει η Μαρία του 19ου //
Η Ιστορία ενίοτε έχει κατηγορηθεί και σαν τσούλα, βγάζει βρώμες, την βιάζουν, την κακοποιούν, την μεταλλάσσουν σε μυθολογία. Άσε που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα όταν μας «τρολλάρουν» και μας προβοκάρουν διάφορα ταξικά παρτάλια.
Όσο για τα λάθη της. Εκεί είναι που γίνεται της επιλεκτικής μνήμης…
Ας θυμηθούμε για παράδειγμα το ιστορικό λάθος της Σοσιαλδημοκρατίας, στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Τότε που οι ηγέτες των σοσιαλδημοκρατών ψήφιζαν ένα σωρό έκτακτα διατάγματα και αντιδραστικά μέτρα ενάντια στα εργασιακά και άλλα δικαιώματα.
Σαν την συνθήκη του Μάαστριχτ για παράδειγμα. Να τα λέμε κι αυτά στους «πρώτη φορά αριστερά»… Ιστορικό λάθος η υπερψήφιση της συνθήκης του Μάαστριχτ, από το κόμμα σας.
Πάμε παρακάτω.
Η χυδαία και βρώμικη προπαγάνδα της θεωρίας των δύο άκρων, που εξισώνει τους φασίστες με τους κομμουνιστές… Υποστηρικτής της και η Ε.Ε των μονοπωλίων. Η ευρωλάγνα «αριστερά» δίνει ψήφο ανοχής ώστε να δαπανούνται χρηματικά κονδύλια κατασυκοφάντησης της ΕΣΣΔ, να παραχαράζεται η Ιστορία και να στήνονται μνημεία για τα «θύματα του κομμουνισμού». Ιστορικό λάθος ολκής κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνετε γαργάρα τον αντικομμουνισμό της Ε.Ε. των μονοπωλίων. Δίνετε τα διαπιστευτήριά σας στους καλούς μας εταίρους, μεν, χαϊδεύετε και τα αυτιά των αντικομμουνιστών ψηφοφόρων δε. Μ’ ένα σμπάρο πολλά ψηφαλάκια…
Μου θυμίζετε τον αλήστου μνήμης Ευ. Αβέρωφ, τον «γεφυροποιό» που αθώωνε τους χουντικούς πραξικοπηματίες για να συσπειρώσει όσους τους ακολουθούσαν στη ΝΔ, ήταν ο «νονός» της θεωρίας του «αριστεροχουντισμού», δηλαδή της ταύτισης του ΚΚΕ με τους χουντικούς.
Μάλλον επειδή όλοι οι «καλοί» χωράνε στο ΕΚΜ του ΣΥΡΙΖΟΣ προσπαθείτε να συσπειρώσετε και τους αντικομμουνιστές (…), παραβλέποντας πως ο αντικομμουνισμός ρίχνει νερό στο μύλο του φασισμού… Ιστορικό λάθος επικίνδυνο, κύριοι ευρωσκεπτικιστές…
Ιστορικό λάθος, κύριοι «αριστεροί», κεντρώοι(…), δεξιοί (Ραχήλ), του ΣΥΡΙΖΑ, καταγεγραμμένο σε όλα τα ντοκουμέντα του ΚΚΕ είναι η συμφωνία της Βάρκιζας. Απόδειξη πως ήταν λάθος, ανάμεσα στ’ άλλα, είναι η ύπαρξη σας…
32«Αντιφασιστικό», ξυλογραφία του Γιάννη Στεφανίδη
Μιας λοιπόν και ασχολείστε με τα ιστορικά λάθη, εντρυφήστε καλύτερα ποιους χρεώνει η Ιστορία, για την άνοδο του Χίτλερ στη εξουσία… Τους σοσιαλδημοκράτες, κύριοι «αριστεροί» μου, τους ομοϊδεάτες σας, τους πασόκους σας, τους διαχειριστές του καπιταλισμού, τους υπηρέτες των αφεντικών σαν ελόγου σας.
Μόνο που τώρα γυρολόγοι αριστεροδεξιοί (ό,τι κάτσει κι ό,τι ‘ρθει) φάρσες δεν θα κάνουμε με την Ιστορία. Με άλλα λόγια τα ιστορικά λάθη δεν προβλέπονται για την άσκηση μικροπολιτικής και για επανάληψη όσο μας αφορά.
Βάρκιζα δεν έχει… Κύριοι σφουγγοκωλάριοι της Ε.Ε, που εκφασίζεται με ταχείς ρυθμούς…
Όλα για την «αριστερή» αυτοδυναμία ρε γαμώτο… Ιστορικό λάθος εκ των προτέρων!

Ατεχνως