8 Ιαν 2015

Je suis Charlie", η αλήθεια με τα πόδια επάνω...

Je suis Charlie", η αλήθεια με τα πόδια επάνω...



«Αυθόρμητες» συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» σε σειρά πόλεων ιμπεριαλιστικών χωρών υπέρ των θυμάτων της επίθεσης στην γαλλική σατυρική εφημερίδα Charlie Hebdo.

Από κοντά και οι κολαούζοι της ψωροκώσταινας.

Στην ανακοίνωση τους, την οποία προμοτάρει και η «κυβερνώσα αριστερά»,  διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

«...Κανένας αυταρχισμός, καμία ιδεολογία, καμία επίκληση σε θρησκείες, καμία βία δεν θα μας φοβίσει να λέμε, να γράφουμε και να ζωγραφίσουμε αυτά που θέλουμε. Κανένας δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τους μετανάστες, κανείς δεν θα χωρίσει τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σε κοινωνίες αμοιβαιότητας και κοινών κανόνων. Δεν φοβόμαστε!...»

Η αλήθεια με τα πόδια επάνω και το κεφάλι κάτω. Είναι λοιπόν οι μουσουλμάνοι, οι άραβες, γενικά οι «άλλοι» αυτοί που «φοβίζουν» και «στερούν δικαιώματα» από τους «πολιτισμένους» και «ανοιχτόμυαλους» ευρωπαίους.

Δεξιά: Γάλλος πολίτης που μαθαίνει τους "κοινούς κανόνες"
συνύπαρξης, σε ανύποπτο αφρικάνο
 

Λες και δεν είναι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές που εδώ και διακόσια-τριακόσια χρόνια έχουν στραγγίξει τις χώρες τους, δεν είναι αυτοί που τους έχουν καταδικάσει στην πολιτιστική υπανάπτυξη, δεν είναι αυτοί που πήγαν εκεί απρόσκλητοι και τους ξερίζωσαν από την γη τους, δεν είναι αυτοί που χλεύασαν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους, δεν είναι αυτή που εφάρμοσαν επάνω τους την μεγαλύτερη δυνατή κτηνωδία όταν αυτοί οι λαοί διεκδίκησαν το δικαίωμα να έχουν λόγο στην μοίρα τους.
Ο δυτικός θήτης μετατρέπεται από τις αντίστροφες αυτές Κύρκεις της «αριστεράς» από γουρούνι σε άνθρωπο. Από θήτη, σε θύμα του «φανατισμού».

Και το αποκορύφωμα της δυτικής αλαζονίας στο τελευταίο μέρος:

Κανένας δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τους μετανάστες, κανείς δεν θα χωρίσει τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σε κοινωνίες αμοιβαιότητας και κοινών κανόνων.

Λες και το θέμα είναι το «δικαίωμα» του χορτάτου «ευαισθητούλη» δυτικοευρωπαίου να «συνυπάρχει ειρηνικά με τους μετανάστες» και όχι το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να έχουν μια ανθρώπινη ζωή στις χώρες τους που θα τους επιτρέπει να ζουν σαν άνθρωποι εκεί, χωρίς τις επεμβάσεις της Δύσης, που τις καταστρέφει για τους δικούς της λόγους, κάθε τρεις και μία.

Στρατηγός Γκιαπ: Ένας ακόμη ανατολίτης
βάρβαρος που ήταν κατά της «ειρηνικής
συνύπαρξης» με τους Γάλλους...

Λες και το θέμα για τους Σύριους, του Λύβιους, τους Βιετναμέζους, τους Κογκολέζους, κλπ εάν θέλουν να ζήσουν «με κοινούς κανόνες» (που θα τους επιβάλει ποιός ακριβώς, "ξεχνάνε" να μας πουν...)  μαζί τους οι δυτικοί και όχι το δικαίωμα αυτών των λαών να ζήσουν με τους δικούς τους κανόνες στην χώρα τους χωρίς να μπορεί κανείς να τους ενοχλήσει...

Προφανώς αυτά τα δικαιώματα είναι έξω από το οπτικό πεδίο καν, των «ευαίσθητων ψυχών» της δύσης.

«Ευαισθησία» στα στενά όρια του ιμπεριαλισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ