21 Απρ 2015

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός


7534
Εκατοντάδες πρόσφυγες πνίγονται στη Μεσόγειο. Μέλη της ναζιστικής συμμορίας εξαπολύουν δολοφονική επίθεση σε βάρος μαρτύρων κατηγορίας. Ο αρχηγικός πυρήνας της ναζιστικής συμμορίας δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση. Ιστοσελίδα που πρόσκειται σε αυτόν δημοσιοποιεί τα στοιχεία των μαρτύρων. Εφημερίδα που λειτουργεί σχεδόν ως επίσημο όργανο της συμμορίας ζητάει να πετάξουμε τους μετανάστες στη θάλασσα για να μη μας φάνε. Ο Πρωθυπουργός συναντιέται με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και από κοινού συστήνουν νέα μονάδα καταστολής των διαδηλώσεων.
Την ίδια ώρα, στις μακρινές ΗΠΑ που υποκίνησαν τη στρατιωτική δικτατορία του 1967, αποφασίζουμε να τους δώσουμε χρήματα που δεν έχουμε για να αγοράσουμε εξοπλιστικά και τους χαρίζουμε και την εκμετάλλευση των πετρελαίων.
Παράλληλα, εργάτες ταξικά ασυνείδητοι διαδηλώνουν εργοδοτικά και προσκυνούν φασίστες επειδή τους υπόσχονται ότι η κόλαση της εκμετάλλευσής τους θα συνεχιστεί. Η υπεραξία προσφέρεται στις υπογεγραμμένες με αίμα δίμηνες συμβάσεις. Ο ταξικός πόλεμος αποτελειώνει ό,τι άφησε η ταξική τους ειρήνη. Στρατός και Εκκλησία αναβαπτίζονται σε πνευματικά κέντρα διαφώτισης του υπνωτισμένου λαού. Μοιάζει ιδανικό το περιβάλλον για την επέτειο της 21ης Απριλίου…
Γράφτηκε για το atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ