21 Απρ 2015

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ !

 ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ !

Τραμπούκικη επίθεση από χρυσαυγίτες δέχτηκαν νωρίς το πρωί δύο από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν περάσουν την πύλη των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, όπου γινόταν η δίκη. Την επίθεση δέχτηκαν ο Μιχάλης Ξυπόλητος (o γνωστος ραπερ  "Afaza" φιλος του Παυλου και παρων εκεινο το βραδυ της δολοφονιας)  και ο Νίκος Μαντάς, αλλά και τα τρία συγγενικά πρόσωπα που τους συνόδευαν.


"Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας και για την αλληλεγγύη σας.Πραγματικά το ενδιαφέρον σας είναι αυτή την στιγμή η δύναμη μου.Εχω σπασμένο ζυγωματικό (και λίγο μύτη)ράμματα και μώλωπες σε όλο το πρόσωπο άλλα τώρα είμαι πολύ καλύτερα.Δεν σταματάμε ρε.Καλό κουράγιο σε όλους και καλή συνέχεια με αγώνες"

(η δήλωση του σ. απο ΕΔΩ)





Οι πέντε έφτασαν με αυτοκίνητο λίγα μέτρα πριν την πύλη των φυλακών. Στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών, θα ίσχυαν έκτακτα μέτρα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλούβες και περιπολικά, ακριβώς για την προστασία των μαρτύρων.(!!!!)


Ωστόσο, περιμετρικά των φυλακών και στους γύρω δρόμους, φαίνεται ότι «αλώνιζαν» περίπου 150 χρυσαυγίτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και ομάδες με δύο - τρία άτομα, που είχαν αναλάβει να ενημερώνουν την κυρίως ομάδα για το ποιοι είναι αυτοί που καταφτάνουν στην πύλη.
Όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν οι δύο μάρτυρες κατηγορίας σταμάτησε λίγα μέτρα πριν την πύλη, ομάδα από 20 περίπου χρυσαυγίτες τους πλησίασε απειλητικά, φορώντας κράνη και κουκούλες, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που κρατούσαν κοντάρια.
Ο Νίκος Μαντάς τους είπε ότι είναι μάρτυρες στη δίκη. Αμέσως, οι τραμπούκοι τους επιτέθηκαν, χτυπώντας πρώτα με γροθιές τη νεαρή γυναίκα, που ήταν ανάμεσα στους πέντε και ύστερα όλους τους υπόλοιπους. Την ίδια τύχη είχαν λίγα δευτερόλεπτα μετά οι υπόλοιποι τέσσερις.


Το ευτύχημα ήταν ότι σε έναν από τους γύρω δρόμους λειτουργούσε λαϊκή αγορά. Έτσι, τους πέντε ανθρώπους γλίτωσαν αυτοαπασχολούμενοι της λαϊκής που είδαν το περιστατικό. Οι ίδιοι ειδοποίησαν και την αστυνομία. Όταν έφτασαν τα περιπολικά, οι χρυσαυγίτες είχαν απομακρυνθεί.



το τραγουδι ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Afaza 
Και εδω  η κινητοποιηση απο εργατικα σωματεια και φορεις λιγο πριν την Δικη .
Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι, στη Νίκαια, και ακολούθησε πορεία ως τις φυλακές Κορυδαλλού.Τετοια πρεπει να  ναι ΠΑΝΤΑ  η απαντηση στους Φασιστες απο τον λαο μας !
«Η εργατιά δε σκύβει το κεφάλι, το φασισμό τσακίζει με αντίσταση και πάλη»
 «Βασανιστές της χούντας, τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ