25 Αυγ 2015

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ «Πατριωτικό καθήκον» το ότι ψήφισε τη σφαγή του λαού

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
«Πατριωτικό καθήκον» το ότι ψήφισε τη σφαγή του λαού



«


Πρόθυμος» για συνεργασία σε μετεκλογικό κυβερνητικό σχήμα, προκειμένου να εφαρμοστούν απρόσκοπτα η αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα που θέλει του κεφάλαιο, εμφανίζεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, με δηλώσεις του.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» αφού χαρακτήρισε «πατριωτικό καθήκον» το ότι το Ποτάμι υπερψήφισε το μνημόνιο «ώστε να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη», πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση αν θα στηρίξει κυβέρνηση μετεκλογικά: «Εμείς πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα (...)». Πρόσθεσε ότι «όποιο κόμμα και να κερδίσει δεν θα είναι ικανό να νικήσει τα προβλήματα. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνεργασίες. Και από μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Το λέμε από την πρώτη μέρα: Δεν μπορεί ένα 30% να αλλάξει την Ελλάδα, ακόμη κι αν το ήθελε».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, απαντώντας σε ερώτηση για κυβερνητική λύση με συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να την αποκλείει, σημείωσε: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μείνουν προσκολλημένοι, οι μεν στις ιδεοληψίες τους και οι δε στις αγκυλώσεις τους, τότε θα έχουμε μια κυβέρνηση του κακού μέσου όρου».
Ο ίδιος, χτες, μετά τη συνάντησή του με τον Π. Λαφαζάνη, ανέφερε όσον αφορά την ημερομηνία των εκλογών: «Η 27η Σεπτεμβρίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι εκλογές». Πρόσθεσε ότι η προσφυγή στις κάλπες πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μέσα στο Σεπτέμβρη. Σημείωσε ακόμα ότι «πρέπει να αποκτήσουμε κυβέρνηση αλλά και να τηρήσουμε το γράμμα του Συντάγματος» και πρότεινε να αλλάξει ο εκλογικός νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ