25 Αυγ 2015

Σημειολογία

 Σημειολογία

   Τα μάθατε ?? Η Λαφαζανολαέ ... απόκτησε έμβλημα και όπου νάναι και επίσημο site. 
   Το σηματάκι-έμβλημα ... απο μιά πρώτη ματιά ... παραπέμπει έντονα στον γνωστό και μη εξαιρετέο ... Στάθη !!! Επειδή νομίζω πως δεν κάνω λάθος ... και επειδή όσο η Αριστερή πλατφόρμα ήταν κανονική πλατφόρμα εκτόξευσης μνημονίων στα κεφάλια μας ... ο Στάθης μας κατηγορούσε οτι κάνουμε άδικες και σκατόψυχες δίκες προθέσεων ... σήμερα θα συνεχίσω με παρόμοιες δίκες ... χωρίς να διαθέτω κανένα πραγματικό στοιχείο.

                                                                                                ***
   Τι απόμεινε ωρέ απο τον Σύριζα που το ΚΚΕ ... ξεμπρόστιαζε "άδικα" τόσα χρόνια ?? 
   Μόνο το κίτρινο συριζοαστεράκι που όμως μεταμορφώθηκε ... σε κατακόκκινο !!! 
   Τι θέλει να μας πεί ο ποιητής ??
   - Τέρμα τα μεσοβέζικα αριστεροκεντρώα κόλπα !! Το νέο σχήμα θα διαθέτει έντονο ... μαρξιστικό-λενινιστικό βάθος. Αλλά με προσοχή. Μην τρομάξουμε τον κοσμάκη. 

   Να πως θα φαντάζονται τον εαυτό τους ... αλλά ντρέπονται να μας το πούν !!! Ετσι όπως ακριβώς τους βλέπουν όλα τα κανάλια ... που ξαφνικά δυσκολεύονται τρομερά να βρουν τις διαφορές της ΛΑΕ ... απο το ΚΚΕ !!!

                                                                                                           ***
    Ας συνεχίσουμε όμως με την πρέπουσα σοβαρότητα που απαιτεί η κρισιμότητα της στιγμής. Το νέο πολιτικό σχήμα δεν είναι κόμμα !! 
   Είναι ... Μέτωπο !!! Με πολλές μάλιστα δυνάμεις που θα το συγκροτήσουν. Ο Αλαβάνος με το σχέδιο Β ... κάμποσες συνιστωσοπαρέες της Ανταρσύας (μπορεί και ολόκληρη) ... ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ ... η Ραχήλ τι κάνει ??? ... η μπορώ να σας g@μήσω όλους Ζωή, είναι ένα σοβαρό υποψήφιο μέλος του Μετώπου ... ο Καζάκης εκδηλώθηκε ή περιμένει κάτι άλλο ?? ... και ο Κορωνάκης παίζει σοβαρά ... εκπληκτικό !!! ο δραχμοΚατσανέβας είναι μέλος του Μετώπου ... ο "και που δεν έχω πάει ακόμα ρε πούστη μου" Μανώλης Γλέζος ... και ότι άλλο μας ξημερώσει. 
   Να μιά πρόταση ... που σέβεται την "κόκκινη καρδιά" του νέου σχήματος ... αλλά και το πνεύμα του Μετώπου.
                                                                                                
                                                                                                ***
   Απορία ... εύλογη ... προς το νέο σχήμα !!!  
   Τώρα που λακίσατε απ΄τον Σύριζα ... και εν γένει την "πέφτετε" "αγρίως" στην πρώτη μεταπολεμική "αριστερή" κυβέρνηση της Ευρώπης ... είσαστε ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ??
   Αφού είναι έτσι ... έχω κι΄άλλη πρόταση ...

                                                                                                 ***
      Τα μάθατε ?? Το νέο σχήμα ... δεν είναι σίγουρο ... εαν πρέπει να μας βγάλει απ΄το euro !!! Αν χρειασθεί ... θα το αποφασίσουν τότε !!! 
   Παλληκάρια μέχρι να το αποφασίσετε ... ξαπλώστε αναπαυτικά ... ηρεμήστε και εγώ έχω την ανάλογη πρόταση για σας.
                                                                                                 ***
   Ομως το νέο μέτωπο δεν είναι για όλα τα θεματά του ... αναποφάσιστο. Σε ορισμένα σημεία ... να μην τους αδικούμε ... είναι αποφασισμένοι !!! Είναι αποφασισμένοι για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαική Ενωση !!! Αυτή η σιγουριά τους ... πρέπει να καταγραφεί.

                                                                                                   ***
   Είναι όμως καθαροί αντιμνημονιακοί !!! Δεν έχει σημασία που δεν ήταν τόσο φανατικοί αντιμνημονιακοί τους τελευταίους μήνες  ... αλλά τώρα ... ξαναματαγίναν. Είναι ευαίσθητα και ιδιαίτερα παιδιά ... ονειροπόλα. Είναι αντιμνημονιακοί ... της πέμπτης παρουσίας. Θέλουν να ξανασκίσουν τα μνημόνια ... χωρίς να κακοκαρδίσουν τον καπιταλισμό. Εχουν όραμα !!! 
                                                                                                    ***
   Καθ΄ότι όλον αυτό τον αχταρμά ... εδώ στο κουκουέδικο ... τον λέμε οπορτουνισμό ... να η τελική μου πρόταση, προσφορά στο νέο σχήμα.      
  

   


   


     

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο! Μελετημένο σχέδιο. Αν μη τι άλλο βέβαια, αποπνέει και την απαραίτητη αλληλεγγύη για να βρουν οι του Λα.Ε. το δρόμο τους. Χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ