21 Ιουν 2016

Περάστε για...... υπόθεσή σας!!!!!!!!!!!!!!

 Περάστε για...... υπόθεσή σας!!!!!!!!!!!!!!

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις όπου η Αστυνομία καλεί αγρότες που συμμετείχαν στα πρόσφατα μπλόκα να περάσουν «για υπόθεσή τους» από το Τμήμα, καθώς πάνω από τα κεφάλια τους επικρέμαται η εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση του αδικήματος της «παρακώλυσης συγκοινωνιών». 

Τελευταίο τέτοιο κρούσμα καταγράφηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, όπου μικρομεσαίοι αγρότες είχαν στήσει το μπλόκο τους πριν από μερικούς μήνες. Η κυβέρνηση αρνείται επίμονα να παύσει με νομοθετική παρέμβαση κάθε προηγούμενη δίωξη και να σταματήσει τη διαδικασία τρομοκράτησης των αγροτών που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. 

Οσο δεν το κάνει, αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες, για τον επιπλέον λόγο ότι έχει απορρίψει και τη σχετική τροπολογία που κατέθεσε σε διάφορα νομοσχέδια το ΚΚΕ, παρά τη δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού στους αγρότες ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για τις διώξεις. 

Σε κάθε περίπτωση, η στάση της προσφέρεται για συμπεράσματα από τους μικρομεσαίους αγρότες, καθώς επιβεβαιώνεται ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με την καταστολή και την προσπάθεια περιστολής των αγώνων.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 18-19/6/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για Διαδηλώσεις: Kε Μητσοτάκη Να Σας Θυμίσουμε Τι Έγινε στις 5 Μαρτίου του 1943

  Αφιερωμένο σε όσους απεργάζονται τη παρεμπόδιση των διαδηλώσεων. Να το έχουν υπόψη τους. Τις απεργίες και τις διαδηλ...

TOP READ