27 Σεπ 2016

Από την κοκορομαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ο λαός δεν έχει να λαμβάνει τίποτα (VIDEO)



Κυβέρνηση και αντιπολίτευση τσακώνονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα του κεφαλαίου, τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, επισημαίνοντας ότι από το ψευτοκαβγά και την κοκορομαχία ο λαός «δεν έχει να λαμβάνει» τίποτα.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, ο Θανάσης Παφίλης, έκανε λόγο για «γνωστό πολιτικό παιχνίδι», που στόχος του είναι «να εγκλωβιστεί ο λαός σε πλαστά διλήμματα και να μη δει που είναι το συμφέρον του», να εγκλωβιστεί στο ποιος είναι «ο καλύτερος διαχειριστής της δυστυχίας του».
Παράλληλα, στηλίτευσε την προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης του λαού από την κυβέρνηση, που πανηγυρίζει επειδή «πέτυχε στη διαπραγμάτευση» την ώρα που ο λαός λυγίζει κάτω από το βάρος της πολιτικής της. Ταυτόχρονα καυτηρίασε το γεγονός ότι η ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης βγαίνουν «στα κεραμίδια» ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, την ώρα που όλοι τους ψήφισαν μαζί το 3ο μνημόνιο.
Αναφορικά με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι με αυτό η κυβέρνηση «δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα διάφορα επενδυτικά σχέδια» και την ίδια ώρα τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις.
Κλείνοντας κάλεσε σε «λαϊκή αντεπίθεση», τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να βγει «στο δρόμο του αγώνα, της ανατροπής, της Λαϊκής Εξουσίας και και όχι στη δρόμο της μοιρολατρίας, της υποταγής και των αυταπατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ