29 Μαΐ 2017

Με τιμητική φρουρά τα ΜΑΤ!

      


Τιμητική φρουρά τα ΜΑΤ! Αυτό του αξίζει και αυτό του ταιριάζει! Δεν νομίζουμε ότι θα τον πειράξει κιόλας αφού τόσο πολύ τ’ αγάπησε. Σίγουρα θα θέλει κάτι πιο μεγαλεπήβολο, αλλά τα ΜΑΤ είναι αυτά που λατρεύει! Όχι ότι οι υπόλοιποι δεν τα λατρεύουν, αλλά εκείνοι κάνουν πως τα απεχθάνονται! Τα στέλνουν και ανοίγουν τα κεφάλια του κόσμου και εκείνοι νίπτουν τας χείρας τους, πολλές φορές τα κατηγορούν κιόλας ότι έδρασαν χωρίς άνωθεν εντολές, ενώ αυτός ο συγκεκριμένος ήταν ο μόνος που μετά από φοβερές βιαιοπραγίες των ΜΑΤ έβγαινε ευθαρσώς και δήλωνε πως τα ΜΑΤ είναι το κράτος!
Τιμητική φρουρά τα ΜΑΤ! Αυτό του αξίζει γιατί και οι άλλοι λατρεύουν την άγρια καταστολή αλλά αυτός ανέβαινε στα κεραμίδια για να πανηγυρίσει μετά από άγριους ξυλοδαρμούς των ΜΑΤ σε βάρος του εχθρού λαού! Ποιος ξεχνάει εκείνο το βρωμόξυλο στις πύλες της ΔΕΗ και όπου αλλού είχε την χαρά να συναντήσει τα ΜΑΤ του ανθρώπου που δεν τον αφήναν να κοιμηθεί οι φωνές των πεινασμένων, ενώ οι φωνές των δαρμένων δεν τον ενοχλούσαν καθόλου αφού του ακούγονταν σαν μελωδία που τον νανούριζε!
Δηλώνω υπεύθυνα ότι η παραπάνω γραφή δεν έχει καμία σχέση με τον Στουρνάρα κι έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να με καταγγείλει στον εισαγγελέα! Άλλωστε δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα, ούτε αυτός ούτε ο εισαγγελέας, αφού γι’ αυτό φρόντισαν πριν από αυτόν άνθρωποι, ξένοι και ντόπιοι, που σκέφτονταν παρόμοια, με τη διαφορά ότι είχαν ένα διαολεμένο κάγκελο στο μπράτσο! Φρόντισαν εκείνοι πριν από 73 χρόνια ένα ανοιξιάτικο πρωινό να με στήσουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα και έτρεμαν καθώς το τραγούδι μου κάλυπτε την ομοβροντία!

Πέτρος Τατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ