8 Μαΐ 2017

Λαθρομετανάστες έκαναν τον Βόλο γυαλιά – καρφιά…

       

Ομηρικές μάχες μεταξύ ισλαμιστών προσφύγων πραγματοποιήθηκαν χθες στο Βόλο. Οι πρόσφυγες που απέδρασαν ομαδικά από hot spots, κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και της υπόλοιπης χώρας, συναντήθηκαν στο Βόλο και συνεπλάκησαν για να λύσουν διαφορές οι οποίες ακόμα παραμένουν άγνωστες.
Τα χθεσινά επεισόδια στο Βόλο που άφησαν πίσω τους συντρίμμια, οι εικόνες των συμπλεκόμενων μεταναστών και προσφύγων οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να την ισλαμοποιήσουν και να την διαλύσουν, δείχνουν πόσο επικίνδυνη είναι η υποδοχή των προσφύγων στην χώρα μας. Έκτροπα τα οποία ποτέ ένας Έλληνας όχι δεν θα διέπραττε αλλά ούτε καν θα τα σκεφτόταν, τα έκαναν χθες οι λαθρομετανάστες οι οποίοι ισοπέδωσαν τον Βόλο χάριν των διαφορών τους!
Οι αθλιότητες των λαθρομεταναστών λίγο έλλειψε να μην αφήσουν να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο που γινόταν χθες στο Βόλο, αφού οι λαθρομετανάστες εισέβαλαν στις κερκίδες του σταδίου τις οποίες μετέτρεψαν σε Ρωμαϊκή Αρένα, κάνοντας τους φιλήσυχους φιλάθλους των δύο ομάδων του τελικού να τρέμουν από το φόβο τους για τις πρωτόγνωρες γι’ αυτούς σκηνές των συγκρούσεων λαθρομεταναστών!
Στις συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών κάποιοι λαθρομετανάστες ξεβρακώθηκαν και γίνεται απόπειρα να ταυτοποιηθεί η εθνικότητα των κώλων που φαίνονται στις φωτογραφίες, ώστε να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων!
Τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών δείχνουν ότι πρέπει να κλείσουν ερμητικά τα σύνορα της χώρας για να μην κινδυνεύουν οι φιλήσυχοι Έλληνες από την εισβολή των κανίβαλων μουσουλμάνων!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ