8 Μαΐ 2017

Η Σκύλλα και η Χάρυβδη






Άπαντες οι σχετιζόμενοι με την υπεράσπιση των κερδών του μεγάλου παγκόσμιου κεφαλαίου πανηγυρίζουν για τη νίκη του Μακρόν! Μαζί και τα ντόπια πολιτικά τσιράκια του κεφαλαίου κάθε ονομασίας και «ιδεολογίας» μη εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά τους λαούς, μπορεί να μη το ξέρουν οι αφελείς και να νομίζουν ότι νίκησε η δημοκρατία τον φασισμό, η Ευρώπη την απομόνωση και τον εθνικισμό, η αλληλεγγύη προς τους ξένους τον ρατσισμό, η πολιτική τον λαϊκσμό!
Αναλύσεις επί αναλύσεων με βασίλισσα την ανοησία ακούμε από τους αναλυτές.
Τίποτα από αυτά που λένε δεν είναι ο Μακρόν και πολύ γρήγορα θα διαψεύσει όλες τις παραγόμενες αυταπάτες με βάση επιθυμίες.
Ο Μακρόν είναι η Χάρυβδη στην οποία έπεσε ο γαλλικός λαός προσπαθώντας να αποφύγει τη Σκύλα Λεπέν. Και δυστυχώς θα το πληρώσουν και άλλοι λαοί.
Πολύ γρήγορα θα προσγειώσει τον γαλλικό λαό στην πραγματικότητα της λιτότητας και της περικοπής εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων. Θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τους λαούς για το καλό τους βεβαίως, βεβαίως και θα τα βρει με τη Μέρκελ σε βάρος όλων των άλλων, με μικρή παραδοχή της δευτεροκλασσάτης θέσης.
Το κυριότερο: η επίθεση του διεθνούς κεφαλαίου είναι στην ημερήσια διάταξη και βρήκε τον μηχανοδηγό του. Αυτός είναι ο λόγος των παγκόσμιων πανηγυριών.
Στεργιος Βασιλειου












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ