21 Ιουν 2017

Αυτοί που θα έκοβαν τον ΕΝΦΙΑ μας κόβουν το κεφάλι!

      


Εξελέγησαν έχοντας για σημαία τους το «κόψιμο» του ΕΝΦΙΑ! Αντί να κόψουν όμως τον ΕΝΦΙΑ πήραν φόρα και έκοψαν τα πόδια μας, τα χέρια μας και συνεχίζουν κόβοντας ότι άλλο προεξέχει! Μέρα με την ημέρα κόβουν και κάτι και δεν αργεί η ημέρα που θα φτάσει η ώρα να κόψουν και το κεφάλι μας! Κι όταν θα φτάσει η ώρα να κόψουν το κεφάλι μας θα το θεωρήσουμε λύτρωση, αφού τι να το κάνουμε ένα κεφάλι σ’ ένα σώμα ακρωτηριασμένο απ’ όλα του τα άκρα;!
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα «ανασφάλιστα» οχήματα! Η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης να επιβάλει κεφαλικό φόρο 250 ευρώ για «ανασφάλιστα» οχήματα αποτελεί μία ακόμη πρόκληση.
Χωρίς ειδοποίηση των φερόμενων ως κατόχων των «ανασφάλιστων» οχημάτων, ώστε οι κατέχοντες να τα ασφαλίσουν, η κυβέρνηση προχώρησε με στοιχεία των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στην επιβολή προστίμων ανεξαιρέτως, τα οποία αφαιρούν μισό μηνιάτικο στο όνομα της ασφάλισης. Η κυβέρνηση της «Αριστερά» που θα «ήκοβε» τον ΕΝΦΙΑ προσθέτει ένα ακόμα χαράτσι στον προϋπολογισμό της λαϊκής οικογένειας.
Μεγάλο ποσοστό των στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα που έδωσαν οι έμποροι της ιδιωτικής ασφάλισης είναι λανθασμένα και προκαλείται μεγάλη ταλαιπωρία σε χιλιάδες πολίτες που τους έχει έρθει ειδοποίηση για πρόστιμο για οχήματα που έχουν πωληθεί, καταστραφεί ή και κλαπεί, αλλά και για οχήματα που έχουν ασφαλιστεί πριν την ειδοποίηση επιβολής προστίμου. Λανθασμένα στοιχεία! Σιγά το πράγμα! Εδώ φορτωθήκαμε την «αριστερή» κυβέρνηση με λανθασμένες πληροφορίες και υποσχέσεις, στα λανθασμένα στοιχεία των ανασφάλιστων οχημάτων θα κολλήσουμε;!
Τη στιγμή που χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα υψηλά ασφάλιστρα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να καθυστερούν την αποπληρωμή τους, η κυβέρνηση έρχεται να επιβάλει επιπλέον χαράτσι με την απειλή της Αστυνομίας για επιπλέον κυρώσεις, χωρίς παράλληλα να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ανασφάλιστων οχημάτων. Η κυβέρνηση της «αριστεράς» η οποία θα έκοβε τα χαράτσια βρίσκει καθημερινά, με τρόπο απόλυτα εφευρετικό, νέα χαράτσια χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα που άλλα έταζε και άλλα κάνει!
Η κυβέρνηση παίρνει το ένα μέτρο μετά το άλλο, ώστε από τη μία να ικανοποιήσει τους πλουτοκράτες παρέχοντας φτηνή εργατική δύναμη με όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο που ψηφίζει και από την άλλη το όποιο ισχνό εισόδημα καταφέρνει να έχει η λαϊκή οικογένεια το λεηλατεί με φόρους, χαράτσια, πρόστιμα για να πιαστούν τα ματωμένα στην κυριολεξία πλεονάσματα. Η κυβέρνηση που έγινε κυβέρνηση με σύνθημά της το «δεν πληρώνω», τώρα όχι μόνο καλεί τον λαό να πληρώσει, αλλά τον καλεί να «παραπληρώσει»!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ