21 Ιουν 2017

Τελικά δεν τα φάγαμε μαζί αλλά τα έφαγε μόνος του ο λαός!

        


Ποιος φταίει για το σημείο που φτάσαμε, για τα χάλια της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού λαού;! Τα «παπαγαλάκια» της πρωινής χαζοχαρούμενης ημέρας απαντούν ότι φταίνε αυτοί που κυβερνήσανε. Μετά το αλλάζουνε και λένε ότι φταίνε όλοι οι πολιτικοί, όσοι κυβέρνησαν, όσοι δεν κυβέρνησαν, όσοι στηρίζουν αυτό το σύστημα κι όσοι δεν στηρίζουν αυτό το σύστημα! Μετά τα χαζοχαρούμενα «παπαγαλάκια» πηγαίνουν ένα άλμα παραπέρα και λένε ότι βασικά φταίει ο Ελληνικός λαός γιατί ήταν κλέφτης και άρπαγας! Τα «παπαγαλάκια» μάλιστα λένε ότι είχε δίκιο ο «μεγάλος τραγουδιστής» όταν είπε πως «μαζί τα φάγαμε»!
Ο Ελληνικός λαός κλέφτης κι άρπαγας! Ο Ελληνικός λαός έκλεψε τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων;! Ο λαός ήταν αυτός που γέμισε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων! Τα αποθεματικά των ταμείων τα κατάκλεψαν τα χέρια που ταΐζουν τα διάφορα «παπαγαλάκια»! Τα ίδια χέρια έκλεψαν και τα αποθεματικά των δημοσίων οργανισμών, τα ίδια χέρια έκαναν τα ρεσάλτα με τις Ολυμπιάδες, με τα οπλικά συστήματα και με όλα τα υπόλοιπα! Τα «παπαγαλάκια» όμως δεν μίλησαν για τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια του κόπου του Ελληνικού λαού που άρπαξαν οι κεφαλαιοκράτες, αλλά για τα χιλιαρικάκια που τυχόν δεν πλήρωσε ο Ελληνικός λαός γιατί δεν κατέβαλε όλη την φορολογία του (!) ή γιατί έσβησε κλήσεις που έπρεπε να πληρώσει! Απέναντι στα χιλιάδες δισεκατομμύρια ευρώ που άρπαξαν τ’ αφεντικά τους, τα «παπαγαλάκια» κραδαίνουν τα χιλιαρικάκια που δεν πλήρωσε ο κοσμάκης στο κράτος των αφεντικών τους, ώστε τα αφεντικά τους να μπορέσουν ν’ αρπάξουν κι αυτά!
Άξιος ο μισθός των «παπαγάλων»! Τα «παπαγαλάκια που έκραζαν σήμερα το πρωί «μαζί τα φάγαμε» είναι τα ίδια «παπαγαλάκια» τα οποία πριν λίγες ημέρες με αφορμή το Μενίδι ζητούσαν την επέμβαση του στρατού, είναι τα ίδια «παπαγαλάκια» που καλούσαν τις χήρες να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε να δουλέψουν αντί να ζητάνε συντάξεις χηρείας, είναι τα ίδια «παπαγαλάκια» που ζητούσαν να κοπούν κι άλλο οι συντάξεις των γερόντων για να μην μπορούν να δίνουν χαρτζιλίκι στους 50άρηδες γιους τους ώστε εκείνοι να τεμπελιάζουν στα καφενεία!
Την επόμενη φορά που θα δώσουν δίκιο τα «παπαγαλάκια» στον «μεγάλο τραγουδιστή» για το «μαζί τα φάγαμε» ας του δώσουν και δίκιο για την παράδοση του Οτσαλάν! Μπορούν επίσης να δώσουν δίκιο στην χούντα και στην Γερμανική κατοχή αφού ένα τέτοιο ξέπλυμα ξεκίνησε από καθηγητάδες πανεπισημίων!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ