25 Ιουν 2017

Η πιο φιλότιμη κυβέρνηση από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους…

       


Πέρα από την κριτική που της ασκούμε, πέρα από το ότι οπωσδήποτε θα θέλαμε να γίνονται περισσότερα πράγματα για τον λαό, πέρα από το ότι θα θέλαμε αυτήν την κυβέρνηση πιο μαχητική απέναντι στους «θεσμούς», δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι είναι η πιο φιλότιμη και η πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μας οδηγήσει στον σοσιαλισμό, αλλά είμαστε σίγουροι ότι έχει τέτοια πρόθεση! Η κυβέρνηση αυτή με βάση τις συνθήκες, τις διεθνείς συγκυρίες και το χάος που παρέλαβε, έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό και έχει κάνει περίπου το 100% αυτών που θα μπορούσε να κάνει!
Η κριτική που της κάνουμε είναι καλοπροαίρετη και με αυτήν προσπαθούμε να την πιέσουμε ώστε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων της. Θα ήταν όμως άτιμο, θα ήταν άθλιο, θα ήταν ελεεινό να μην παραδεχτούμε ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός δεν είναι ότι καλύτερο έχει ζήσει ο τόπος αυτός από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους!
Με όλα τα παραπάνω θέλουμε τελικά να πούμε ότι εκτιμάμε πολύ αυτήν την κυβέρνηση και μέσα από την κριτική θα παλέψουμε μαζί της για να ολοκληρώσει το έργο της! Επειδή ακριβώς είμαστε συνεργάσιμοι και υπάκουοι δεν υπάρχει κανένας λόγος να «φυτευτεί» πουθενά το DNA μας ή το δαχτυλικό μας αποτύπωμα και να καταδικαστούμε ελλείψει στοιχείων με μισό DNA και μισό δαχτυλικό αποτύπωμα! Όχι ότι πιστεύουμε πως μπορούν να συμβούν αυτά τα πράγματα με μια τόσο αριστερή και τόσο φιλότιμη κυβέρνηση, ούτε και δεχόμαστε ως αληθινές τέτοιες διαδόσεις, αλλά καλά είναι να πιάνουμε «πόρτα» αφού έχουν πολλά ακόμα να δούνε τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ