18 Αυγ 2017

Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά παραγγελία σε τακτά χρονικά διαστήματα…

       


Οι Ευρωπαϊκοί λαοί στων οποίων το επίπεδο ζωής έχει εξαπολυθεί μια φοβερή επίθεση από τους πλουτοκράτες, οι Ευρωπαϊκοί λαοί που βλέπουν μέρα με την μέρα να αυξάνεται ο αριθμός των Ευρωπαίων που ζει στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην στέρηση, που ζει χωρίς ηλεκτρικό, νερό, θέρμανση, που ζει ξεσπιτωμένος, οι Ευρωπαϊκοί λαοί που βλέπουν να πληθαίνουν τα παιδιά τους τα οποία λιποθυμούν από την πείνα, οι Ευρωπαϊκοί λαοί που κάποτε κατέκτησαν ένα διαφορετικό επίπεδο ζωής, καλούνται να ζήσουν πλέον ανεχόμενοι την διαρκή κατρακύλα του επιπέδου ζωής τους και μάλιστα να αποδεχτούν αυτήν την διαδικασία όχι απλά χωρίς διαμαρτυρία αλλά στηρίζοντάς την!
Οι Ευρωπαϊκοί λαοί που κάποτε στάθηκαν αλληλέγγυοι στα κινήματα λαών εκείνων των ηπείρων που μαστίζονται από την πείνα και τον θάνατο, από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών τους, οι Ευρωπαϊκοί λαοί που αγωνίστηκαν εναντίον της αποικιοκρατίας και της δημιουργίας κρατών προτεκτοράτων, οι Ευρωπαϊκοί λαοί που προέταξαν τα στήθη τους για να μην περάσει ο φασισμός και ο ρατσισμός, καλούνται όχι απλά να στηρίξουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αλλά να συμμετέχουν με όποιον τρόπο μπορούν σ’ αυτές, καλούνται όχι απλά να αποδεχτούν τον ρατσισμό και τον φασισμό αλλά να γίνουν και οι ίδιοι ρατσιστές και φασίστες!
Επειδή όμως όλα τα παραπάνω δεν γίνονται τόσο εύκολα αποδεκτά, πρέπει να δημιουργηθεί πίεση στους Ευρωπαϊκούς λαούς ώστε να αποδεχτούν να γίνουν απάνθρωπα τομάρια που θα στηρίζουν τις σφαγές των λαών της γης, αλλά και την εξαθλίωση των διπλανών τους χωρίς όχι μόνο να αντιδρούν αλλά πανηγυρίζοντας για τις δολοφονίες, άμεσες ή έμμεσες! Ο καπιταλισμός που τσακίζει τους λαούς της γης μαζί και τους Ευρωπαϊκούς λαούς, χρειάζεται να δημιουργήσει έναν μπαμπούλα ώστε οι λαοί όχι μόνο να τον αφήσουν ήσυχο να συνεχίσει την βαρβαρότητά του αλλά να τρώγονται και μεταξύ τους!
Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους που χτύπησαν χθες την Βαρκελώνη, όπως και όλοι οι τρομοκράτες απανταχού της γης είναι δημιουργήματα και όργανα του καπιταλισμού για να μην αφήσουν τους λαούς να σηκώσουν κεφάλι. Τα χτυπήματα στην Ευρώπη σε λαϊκούς στόχους σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να συντηρηθεί το κλίμα τρομοφοβίας είναι καθοδηγούμενα από τα αστικά κράτη και τις μυστικές υπηρεσίες των χωρών εκείνων που οι λυκοσυμμαχίες τους επεμβαίνουν στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στην Ασία, που επεμβαίνουν απανταχού της γης! Τους Μουτζαχεντίν, την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος τα έφτιαξαν και τα άνδρωσαν οι καπιταλιστές για να μην αφήσουν κατ’ αρχάς τους λαούς της Μέσης Ανατολής να σηκώσουν κεφάλι, για να μην αφήσουν τον κομμουνισμό να απλωθεί στην Μέση Ανατολή και αφού ξεμπέρδεψαν με τον κομμουνισμό τα χρησιμοποίησαν για να ελέγξουν τους ενεργειακούς δρόμους και τις ενεργειακές πηγές.
Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βαρκελώνη έγινε για να ζει ο Ισπανικός λαός και οι υπόλοιποι λαοί σε κλίμα φόβου ώστε να αποδεχτούν την λιτότητα και τους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών! Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βαρκελώνη το έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες για να οξύνουν την αστυνομοκρατία, το φακέλωμα και τους ελέγχους για να μην μπορούν οι λαοί να σηκώσουν κεφάλι και να ζητήσουν τα δικαιώματά τους! Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βαρκελώνη για μία ακόμα φορά το έκαναν οι καπιταλιστές για να κατεβάσουν τον στρατό στους δρόμους και να τρομοκρατήσουν τους λαούς για να μην περνάει από το μυαλό τους να γίνουν αφέντες στον κόπο τους, αφέντες στον πλούτο που εκείνοι παράγουν!
Αυτοί που δημιούργησαν όλους αυτούς τους Ισλαμιστές τρομοκράτες στρέφοντάς τους εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, αυτοί που έταξαν στους λαούς μετά την ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης ότι θα ζήσουν ειρηνικά, ασφαλείς χωρίς τον κίνδυνο πολέμου, αυτοί που έταξαν στους λαούς ότι θα φάνε με χρυσά κουτάλια, αυτοί οι ίδιοι καθημερινά βομβαρδίζουν λαούς παντοιοτρόπως υποχρεώνοντάς τους στην πείνα και στον θάνατο, αυτοί οι ίδιοι καθοδηγούν τους Ισλαμιστές τρομοκράτες να σπέρνουν τον τρόμο και να φοβίζουν τους λαούς για να μπορούν οι καπιταλιστές ανενόχλητοι να τους πίνουν το αίμα!
Λύση για τους λαούς άλλη δεν υπάρχει από τον αγώνα για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος του καπιταλισμού που γεννά την πείνα, την τρομοκρατία και τον θάνατο! Άλλη λύση για τους λαούς δεν υπάρχει παρά η ανατροπή του καπιταλισμού και το πέρασμα σ’ εκείνην την κοινωνία την χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το πέρασμα στον σοσιαλισμό!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ