17 Αυγ 2017

Οι μαθητές που λιποθυμούν από την πείνα να αναλάβουν την δασοπροστασία!

       


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γίγαντας αυτός της πολιτικής που χρόνια πολλά άφησε μαζί με το κόμμα του ως κυβέρνηση τα δάση στο έλεος της φωτιάς, για να μην γράψουμε ότι με την δασοκτόνα πολιτική και τους δασοκτόνους νόμους που εφάρμοσε τα παρέδωσε κιόλας στη φωτιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε να βγει και να μιλήσει για τις πυρκαγιές!
Επειδή όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε τίποτα να πει για ουσιαστικά μέτρα, αφού είναι εναντίον των προσλήψεων προσωπικού πυρόσβεσης και Μέσων κατάσβεσης των πυρκαγιών, αφού επίσης είναι κατά της πρόσληψης προσωπικού και Μέσων για την πρόληψη των πυρκαγιών αποφάσισε να ξεστομίσει ένα τρομερό πράγμα!
Τι πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;! Πρότεινε να αναλάβουν δράση τα σχολεία για την δασοπροστασία! Τι πρότεινε δηλαδή ο αθεόφοβος;! Πρότεινε να αναλάβουν εθελοντικά οι μαθητές των οποίων τους γονείς έχει εξοντώσει με τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους, οι μαθητές που θα ζήσουν στα παγκάκια όταν πλειστηριαστεί η κατοικία τους, οι μαθητές που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία εξαιτίας της φτώχειας των γονιών τους στην οποία ο Μητσοτάκης με τους υπόλοιπους αστούς πολιτικούς τους καταδίκασαν, πρότεινε αυτοί οι μαθητές να καθαρίζουν τα δάση για να προλαμβάνονται οι πυρκαγιές!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο αριστερό πρωθυπουργό έχουν αποφασίσει εάν δεν προλάβουν να μας εξοντώσουν από την πείνα και την ανέχεια να μας εξοντώσουν με τα «πυρότουβλα» που αμολάνε κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ