25 Σεπ 2017

Οι ναζί έρχονται και ο Κόκκινος Στρατός είναι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει!

       


Ο ναζισμός σήκωσε κεφάλι! Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι του φασισμού όρμησε να ξαναδαγκώσει τον κόσμο! Το φίδι έρχεται! Η ανοχή στους ναζιστές και στους απογόνους τους, το κυνήγι των κομμουνιστών των απογόνων των μαχητών που γλίτωσαν τον κόσμο από τον ναζισμό, η ηρωοποίηση των απογόνων των ναζί και των συνεργατών τους, η απαγόρευση του κομμουνισμού και των κομμουνιστικών συμβόλων σε σειρά χωρών, οι βρώμικες κατασκευασμένες ιστορίες για κομμουνιστικά εγκλήματα, η θυματοποίηση των ναζί και των συνεργατών τους, έκαναν το αυγό του φιδιού να σπάσει και το φίδι να πεταχτεί όπως πετάχτηκε λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν άπαντες συνεργάστηκαν για να τσακίσουν τους κομμουνιστές και το κομμουνιστικό κίνημα στην Γερμανία και να φέρουν τους Ναζί στην εξουσία! Το αυγό το γέννησε και το εκκόλαψε η ίδια σκύλα που το γέννησε και στον Β’ Παγκόσμιο και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Μπορεί το φίδι τότε του φασισμού να το έλιωσε ο Κόκκινος Στρατός αλλά η σκύλα έμεινε ζωντανή! Πληγωμένη αλλά ζωντανή! Ο καπιταλισμός, αυτό το βρωμερό σύστημα που υπηρετούν η Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο Λεβέντης, το ΠΟΤΑΜΙ, ο Καμμένος, ο Σώρρας, ο ΣΥΡΙΖΑ 1, ο ΣΥΡΙΖΑ 2 έμεινε ζωντανό και ξαναγέννησε! Τότε το κεφάλι του φιδιού έλιωσε από τον βηματισμό του Κόκκινου Στρατού, του Στρατού της χώρας των ηρώων που έδωσε 26.600.000 νεκρούς στις μάχες για την συντριβή του φασισμού!
Κόκκινος Στρατός σήμερα δεν υπάρχει! Το φίδι όμως έρχεται για να καταπιεί τους λαούς και περιθώρια αναμονής δεν υπάρχουν! Κόκκινος Στρατός δεν υπάρχει, αλλά σύντομα θα ξαναυπάρξει, όχι από κανένα βίτσιο ή από καμία εθιμοτυπική υποχρέωση προς το παρελθόν! Ο Κόκκινος Στρατός έρχεται ως αναγκαιότητα της ιστορίας και της κοινωνίας να τσακίσει το φίδι και μαζί αυτήν την φορά να τσακίσει και την σκύλα που γεννάει τα φίδια! Αυτήν την φορά ο Κόκκινος Στρατός θα τσακίσει τον ίδιο τον Καπιταλισμό και θα οδηγήσει την κοινωνία σ’ ένα άλμα ακόμα ποιο μεγάλο ακόμα ποιο συγκλονιστικό από εκείνο το πρωτοφανές άλμα της Οκτωβριανής Επανάστασης!
Κόκκινος Στρατός μπορεί να μην υπάρχει και όλα σήμερα να φαντάζουν δύσκολα, αλλά αύριο θα ξημερώσει άλλη μέρα! Μπορεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο να κυριάρχησε η μαυρίλα, η αντεπανάσταση, ο φόβος, η υποχώρηση, η απογοήτευση, η ήττα, αλλά σ’ αυτήν την γωνιά της γης που έχουμε την τιμή να περπατάμε, πατώντας σε κάθε βήμα πέτρες βαμμένες από το αίμα των ηρώων του λαού, οι σημαίες κρατιούνται ψηλά, οι σημαίες δεν υπεστάλησαν ποτέ! Οι μαχητές του Γράμμου μπορεί να ηττήθηκαν αλλά δεν λύγισαν ποτέ, ούτε σε εξορίες, ούτε σε φυλακές, ούτε σε βασανισμούς, ούτε σε εκτελέσεις! Οι απόγονοί τους πήραν την σημαία και την κράτησαν ψηλά! Καιρός είναι να την σηκώσουν ακόμα ψηλότερα! Η φωτιά που έμεινε να καίει στην χώρα του Μπελογιάννη, του Πλουμπίδη, της Ηλέκτρας, του Άρη γρήγορα θα απλωθεί σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, σ’ ολόκληρο τον κόσμο και θα κάψει τον ναζισμό, μαζί και την σκύλα που τον γεννά, τον Καπιταλισμό! Οι απόγονοι των μαχητών του Γράμμου είναι εδώ και σύντομα θα γίνουν ποτάμι που θα απλωθεί στον κόσμο και θα πνίξει το θηρίο!
Και μπροστά από το λαϊκό ποτάμι, που θα πνίξει άπαξ δια παντός τον φασισμό και τον καπιταλισμό, θα πηγαίνει εκείνο το κατακόκκινο λάβαρο με τα τρία αστραφτερά γράμματα του κόμματος που έμεινε πιστό στην κοινωνία την χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, που έμεινε πιστό στον κομμουνισμό μέσα στις πιο αντεπαναστατικές, στις πιο αντιδραστικές, στις πιο άγριες συνθήκες! ΚΚΕ!!

Πέτρος Τατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ