22 Σεπ 2017

Ή θα κατασχεθεί η λαϊκή κατοικία ή θα «κουρευτούν» οι καταθέσεις!

        

Το τι θα ζήσουμε και το τι θα ακούσουμε ακόμα από αυτούς τους παλιοαπατεώνες που εκλέχτηκαν ως οι Ρομπέν των φτωχών και αποδείχτηκαν Ρομπέν των πλουσίων και των τραπεζών δεν λέγεται! Οι τύποι που καλύπτουν τις βρομοδουλειές των βιομηχανιών, οι τύποι που καλούν τον λαό να κάνει μπάνιο στις γεμάτες από μαζούτ θάλασσες για να καλύψουν τις βρομοδουλειές των εφοπλιστών, οι τύποι που ετοιμάζονται να φέρουν πυρηνικά στην Ελλάδα για να συνδράμουν στις βρομοδουλειές των ιμπεριαλιστών, αυτοί οι βρωμεροί και τρισάθλιοι τύποι αρπάζουν την λαϊκή κατοικία για χάρη των τραπεζιτών και διασπείρουν πως αν η λαϊκή κατοικία δεν αρπαγεί τότε θα πρέπει να «κουρευτούν» οι τραπεζικές καταθέσεις !
Οι λωποδύτες που παράστησαν τους αριστερούς για να κοροϊδέψουν τον λαό ώστε να τους δώσει δύναμη και κράτος, προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινωνικό αυτοματισμό για να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία! Δεν θα είναι η ωραιότερη εικόνα για τους κρατούντες να βλέπεις εισαγγελείς, ΜΑΤ και δικαστικούς κλητήρες να αρπάζουν από τα μαλλιά τους φτωχούς μαζί με τα παιδιά τους και να τους σέρνουν έξω από τα σπίτια τους! Εάν όμως αυτήν την βρομοδουλειά σε βάρος των ανήμπορων την αναλάβουν ενάρετοι πολίτες οι οποίοι δεν θέλουν να «κουρευτούν» οι καταθέσεις τους θα είναι αλλιώς! Εάν μάλιστα οι ενάρετοι εισβάλλοντας και κατάσχοντας τα σπίτια των φτωχών για λογαριασμό των τραπεζών, κρατούν στα δικά τους χέρια τα δικά τους παιδιά και φωνάζουν ότι δεν θέλουν να πεινάσουν κι αυτά, τότε η Αριστερά θα έχει δημιουργήσει μία σουρεαλιστική εικόνα αντάξια της αλητείας και της απάτης της!
Οι ψευταράδες που ήρθαν υποσχόμενοι να σώσουν τον λαό, τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ζούγκλας καλλιεργώντας το «ο θάνατός σου, η ζωή μου»! Τα χαμένα κορμιά που δήθεν κονταροχτυπιούνται με τον Κυριάκο, ο οποίος διατράνωσε την άποψή του πως δεν υπάρχει δημοκρατία εάν άνθρωπος δεν πίνει το αίμα ανθρώπου και άνθρωπος δεν τρώει την σάρκα ανθρώπου, όχι μόνο είναι ίδια ακριβώς με τον Κυριάκο αλλά εφαρμόζουν τον νόμο της ζούγκλας για τον οποίον μίλησε ο Κυριάκος όπως κανένας Κυριάκος δεν θα μπορούσε να τον εφαρμόσει!
Ο Άνθρωπος απέναντι σ’ αυτήν την προσπάθεια επιβολής του νόμου της ζούγκλας, απέναντι σ’ αυτήν την προσπάθεια δημιουργίας κοινωνικού αυτοματισμού, πρέπει να αντιτάξει την αγάπη, την φιλία, την αλλυλεγγύη, πρέπει να κάνει σύνθημά του το «ένας για όλους και όλοι για έναν» και να κόψει από τον ώμο το χέρι που θα απλωθεί να αρπάξει την λαϊκή κατοικία!
Αλλά επειδή η αριστερή αλητεία θα επιμείνει ότι πρέπει να αρπαχτούν οπωσδήποτε οι λαϊκές κατοικίες, ο λαός πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να αρπάξει τις λαϊκές κατοικίες αλλά όχι για να τις δώσει στην τράπεζα αλλά για να τις κάνει λαϊκή περιουσία! Ο λαός πρέπει να μετατρέψει το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στο σύνθημα «όλη η εξουσία στην εργατική τάξη και στον λαό»! Και τότε θα μετρήσουμε όλοι το μπόι μας και θα δούμε ποια τρύπα θα βρουν να κρυφτούν τα σκουλήκια που άρπαξαν την ψήφο αυτών που κινδυνεύει το σπίτι τους από τις τράπεζες τάζοντας ότι θα το σώσουν και τώρα απλώνουν την λερή χερούκλα τους για να τ’ αρπάξουν!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ