8 Οκτ 2017

Τελικά η Γερμανία δεν είναι παράδεισος…

             


Τελικά όσοι παρουσίαζαν την Γερμανία σαν παράδεισο του λαού της βγήκαν ψεύτες! Τελικά όσοι παρουσίαζαν την Γερμανία ως χώρα της ευημερίας και των μεγάλων ευκαιριών βγήκαν ψεύτες! Τελικά όσοι παρουσίαζαν την Γερμανία ως χώρα πρότυπο που θα έπρεπε να την μιμηθούν οι υπόλοιποι λαοί για να ευημερήσουν βγήκαν και ψεύτες και απατεώνες!
Τελικά είχαν δίκιο αυτοί που μιλούσαν για το συνεχές πετσόκομμα των συντάξεων, για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, για το απίστευτο τσάκισμα των μισθών, για την γενίκευση της μερικής απασχόλησης, για την διαρκή μείωση των κοινωνικών παροχών, για την διάλυση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων στη Γερμανία!
Οι Γερμανικές εκλογές και το 12,6% του ακροδεξιού κόμματος AfD είναι αδιάψευστοι μάρτυρες όλων των παραπάνω! Βέβαια υπάρχουν ακόμα πονηροί που ισχυρίζονται ότι υπάρχει ευημερία στη Γερμανία! Εάν υπήρχε ευημερία στη Γερμανία το κυβερνών κόμμα της Μέρκελ θα αύξανε τις δυνάμεις του και δεν θα έπεφτε από το 41,5% που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές στο 33%! Εάν υπήρχε ευημερία στη Γερμανία δεν θα έπεφτε το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το άλλο δηλαδή κόμμα που συνέβαλε στη δημιουργία του Γερμανικού «παραδείσου», από το 25,7% που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές στο 20,5%! Εάν υπήρχε ευημερία στη Γερμανία οι φασίστες δεν θα έπαιρναν 12,6% από 4,7% που είχαν πάρει στις προηγούμενες εκλογές! Εκτός κι αν θεωρεί κανείς του Γερμανούς εντελώς ηλίθιους που ψηφίζουν για να χάσουν την ευημερία τους! Βέβαια υπάρχει περίπτωση να είναι κανείς τόσο ηλίθιος ώστε να πει πως «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» οπότε οι Γερμανοί ευημερούν μεν, αλλά θέλουν να ευημερήσουν παραπάνω και η συνταγή για την παραπανήσια ευημερία είναι οι φασίστες!
Στη Γερμανία δεν υπάρχει παράδεισος! Ποτέ δεν υπήρξε παράδεισος! Υπήρξε μία κοροϊδία του λαού της όσο απέναντι βρισκόταν η Ανατολική Γερμανία με ένα πραγματικά κοινωνικό κράτος, δίχως ανεργία, δίχως φτώχεια, με δωρεάν παιδεία, με δωρεάν υγεία, με δωρεάν κοινωνικές παροχές! Μια κοροϊδία που κράτησε μέχρι την ανατροπή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας και την επανένωσή της με την Δυτική Γερμανία, μια κοροϊδία που κράτησε μέχρι την ανατροπή των Λαϊκών Δημοκρατιών! Από τότε ο Γερμανικός «παράδεισος», η βιτρίνα του καπιταλισμού απέναντι στις λαϊκές δημοκρατίες ήταν πια αχρείαστη! Από τότε επικράτησε η καπιταλιστική βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Ο Γερμανικός λαός ξέρει σε τι σόι βαρβαρότητα ζει με την καθημερινή ανατροπή των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων του.  Τώρα ξέρουν και όσοι στο εξωτερικό παραμυθιάζονταν για τον Γερμανικό «παράδεισο»! Το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών είναι κάτι παραπάνω από απόδειξη!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ