8 Οκτ 2017

Κι αν θέλω να είμαι και άντρας και γυναίκα;!

        


O νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή φύλου είναι πολύ αναχρονιστικός και πολύ καθυστερημένος καθώς είναι λειψός! Είναι ένας νόμος που δεν τιμά την πρόοδο και την Αριστερά και αναπαράγει παπαδίστικα στερεότυπα, αφού ναι και καλά θέλει έναν άνθρωπο να είναι ή άντρας ή γυναίκα! Τι σόι αριστερός νόμος είναι αυτός;! Κι αν θέλει κάποιος να είναι και άντρας και γυναίκα;!
Ο νόμος αυτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν διασφαλίζει απέναντι στο νόμο τους ανθρώπους που θέλουν να είναι και άντρες και γυναίκες ταυτόχρονα και σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός το 2017 να θέλει να είναι και τα δύο μαζί! Γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ναι και καλά να υποχρεώσει το άτομο να διαλέξει ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα τσαλαπατώντας τις ατομικές του ελευθερίες;!
Άμεσα να πάρει πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να λέγεται προοδευτικός, αυτό το αναχρονιστικό νομοσχέδιο για τον προσδιορισμό του φύλου και να το συμπληρώσει με τα δικαιώματα όλων αυτών που θέλουν να είναι ταυτόχρονα και άντρες και γυναίκες! Να κάνει ολοκληρωμένες δουλειές και όχι σαν αυτές που έκανε με το σύμφωνο συμβίωσης στο οποίο ούτε νύξη δεν υπήρχε για τους ανθρώπους που ήθελαν να συμβιώνουν παραπάνω από δύο!
Νομίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα φόντα να συμπληρώσει και τον νόμο για τον προσδιορισμό του φύλου και το σύμφωνο συμβίωσης, για να αποδείξει ότι είναι πραγματικά προοδευτικός, ώστε να μπορέσουμε να δούμε την πρόοδο να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του και να ρέει άφθονη στους δρόμους!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ