21 Οκτ 2017

Η μεγάλη βλακεία που έκανε ο δολοφόνος του Φύσσα…

        


Η μεγάλη βλακεία που έκανε ο δολοφόνος του Φύσσα είναι ότι παραδέχτηκε σε αστυνομικούς ότι αυτός δολοφόνησε τον Φύσσα, γιατί οι αρχηγοί του προφανώς τον πληροφόρησαν ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι μαζί τους! Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Εάν δεν είχε όμως βλακωδώς παραδεχτεί την δολοφονία του Φύσσα τώρα, εκτός που θα κυκλοφορούσε ελεύθερος κι ωραίος, θα μπορούσε να μην είναι και κατηγορούμενος!
Εάν ο φονιάς του Φύσσα δεν έκανε το λάθος να παραδεχτεί την ενέργειά του, ίσως στο μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε τον Φύσσα να βρισκόταν λειψό γενετικό υλικό κάποιου άλλου κι έτσι σήμερα να δικαζόταν και να καταδικαζόταν άλλος για την δολοφονία του Φύσσα! Θα μπορούσε για παράδειγμα να βρεθεί λειψό γενετικό υλικό της Ηριάννας, του Περικλή ή κάποιου τέλος πάντων! Δυστυχώς όμως έκανε την βλακεία ο φονιάς του Φύσσα να παραδεχτεί το έγκλημα!
Γίνεται να πει αναδρομικά ο φονιάς του Φύσσα ότι εκβιάστηκε από την Ηριάννα και πήρε πάνω του έναν φόνο που τον έκανε αυτή;! Δεν θα είναι μια τέτοια δήλωση αρκετά αξιόπιστη για να καταδικαστεί η Ηριάννα και για τον φόνο του Φύσσα;!

Μαυρομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ