19 Οκτ 2017

«Το σφυροδρέπανο είναι παράνομο»…

        


Έτσι είπαν οι Ρωσικές αστυνομικές δυνάμεις σε αντιπροσωπεία της ΚΝΕ την ώρα που αυτή εισερχότανε στον χώρο του Παγκοσμίου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών στο Σότσι της Ρωσίας. Οι Ρωσικές αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο των μελών της ΚΝΕ στο χώρο του φεστιβάλ γιατί είχαν μαζί τους κόκκινες σημαίες με το σφυροδρέπανο!
Το σφυροδρέπανο είναι παράνομο είπε η αστυνομία του τσαρλατάνου Πούτιν, ο οποίος όποτε θέλει βγάζει το σφυροδρέπανο παράνομο και όποτε θέλει το εκμεταλλεύεται όπως την ημέρα των εορτασμών της αντιφασιστικής νίκης που κάθεται προσοχή μπροστά στις κόκκινες σημαίες με τα σφυροδρέπανα και τις χαιρετάει κιόλας! Το σφυροδρέπανο που καρφώθηκε στην καρδιά του ναζισμού απαγορεύεται στην Ρωσία του φασίστα Πούτιν, στην Ουκρανία του φασίστα Ποροσένκο, στις φασιστικές Βαλτικές χώρες και σε άλλες χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης που έδωσαν όλες μαζί πάνω από 26.οοο.οοο νεκρούς πολεμώντας κάτω από το κόκκινο λάβαρο με το σφυροδρέπανο εναντίον του φασισμού!
Ο φασίστας τσαρλατάνος Πούτιν δεν είναι ο μοναδικός στον κόσμο που παριστάνει πως σέβεται και εκτιμά τις θυσίες των κομμουνιστών αλλά επιδίδεται σε χυδαίο και απροκάλυπτο αντικομμουνισμό! Έχει γεμίσει ο κόσμος τέτοιους! Όταν ο Πούτιν τελειώσει τις τσαρλατανιές ως Πρόεδρος της Ρωσίας, ας έρθει να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ