19 Δεκ 2017

Σχέδιο βύθισης δεκάδων «Αγία Ζώνη ΙΙ» στις Ελληνικές ακτές!

        


Ο ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση του τόπου, έχει εκπονήσει μυστικό σχέδιο βύθισης δεκάδων πετρελαιοφόρων πολύ μεγαλύτερων από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» στις Ελληνικές ακτές! Το σχέδιο είναι έτοιμο να υλοποιηθεί καθώς δεκάδες σαπιοκάραβα παίρνουν θέση σε επίκαιρες ακτές της χώρας για να βυθιστούν και να τις γεμίσουν πετρελαιοκηλίδες!
Μα γιατί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοιο, θα σκεφτεί κανείς! Μα για να του δοθεί η ευκαιρία να παραδώσει τις ακτές που θα μολυνθούν από τις πετρελαιοκηλίδες πιο καθαρές απ’ ότι ήταν πριν! Πώς θα γίνει αυτό;! Όπως έγινε στον Σαρωνικό! Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ελευσίνα και στο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Δυτική Αττική είπε ότι οι περιβαλλοντικοί, χημικοί και βιολογικοί δείκτες στον Σαρωνικό «είναι καλύτεροι σε σχέση με πριν»! Το μόνο που δεν έκανε ο Τσίπρας ήταν να ζητήσει απ’ όσους επέρριψαν ευθύνες στην κυβέρνησή του για το ναυάγιο και την μόλυνση να ζητήσουν συγνώμη από τον Κουρουμπλή και τον ΣΥΡΙΖΑ! Με το θράσος που κουβαλάει ο Τσίπρας πολύ σύντομα θα το κάνει κι αυτό!
Αφού λοιπόν οι ακτές καθαρίζουν και γίνονται πιο καθαρές μετά από ναυάγια πετρελαιοφόρων γιατί να μην βυθίσουμε τελικά αρκετά τέτοια;! Αφού οι βυθίσεις σαπιοκάραβων και οι πετρελαιοκηλίδες που αφήνουν πίσω τους βοηθούν τον Κουρουμπλή, τον Τσίπρα και την κυβέρνησή τους να καθαρίσουν τις ακτές και να τοποθετήσουν σ’ αυτές «γαλάζιες σημαίες» γιατί να μην πάρουμε όλοι λίγο πετρέλαιο να πετάξουμε στη θάλασσα!
Πρώτη φορά τσαρλατανιά και με τους απίστευτους τύπους που μπλέξαμε θ’ ακούσουμε ακόμα πολλές τέτοιες αθλιότητες!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ