26 Φεβ 2018

Απόπειρα δολοφονίας του προπονητή του Ολυμπιακού από αγροίκους Παοκτσήδες…

       


Κανίβαλοι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην κόλαση του γηπέδου τους! Οι εγκληματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού εγκληματικά χαρτιά υγείας, εγκληματικά χαρτιά ταμειακής μηχανής και εγκληματικές σερπαντίνες και κομφετί, τα οποία τραυμάτισαν θανάσιμα τον προπονητή του Ολυμπιακού!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τριγυρίζοντας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και προσπαθώντας να βρει κάποιον άξιο γιατρό να διαγνώσει τον θανάσιμο τραυματισμό του!
Ο Ολυμπιακός πρέπει να απαιτήσει να μεταφερθεί ο προπονητής του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο που θα έχει την πρόθεση να διαγνώσει τον θανάσιμο τραυματισμό του! Επίσης ο Ολυμπιακός πρέπει να απαιτήσει να του κατακυρωθεί το παιχνίδι και να αφαιρεθούν από τον ΠΑΟΚ 7 βαθμοί! Ο Ολυμπιακός πρέπει ακόμα να απαιτήσει να αφαιρεθούν και 5 βαθμοί από την ΑΕΚ ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του προπονητή του Ολυμπιακού και ως συνεργό του ΠΑΟΚ στο έγκλημα! Λόγω του βαρύ τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός πρέπει να απαιτήσει να του δοθεί το πρωτάθλημα χωρίς να παιχτούν άλλοι αγώνες αφού δεν θα μπορεί να έχει τις υπηρεσίες του προπονητή του που χαροπαλεύει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ