25 Οκτ 2018

Πετάει – πετάει – Drone παρακολουθούσε τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο ΥΠΕΘΑ

Έναν (όχι και τόσο) απρόσμενο επισκέπτη είχε η σημερινή αντιϊμπεριαλιστική πορεία του ΚΚΕ με σημείο εκκίνησης το ΥΠΕΘΑ. Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, πάνω από τα κεφάλια των συγκεντρωμένων ίπτατο ένα drone που είχε σηκωθεί από του υπουργείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο ίδιο σημείο λίγο πριν ξεκινήσει η πορείς προς την πρεσβεία.
Όπως σημειώνει και ο 902.gr, “ελπίζουμε οι «χρήστες» του να πήραν καλά πλάνα. Όμως να μην ανησυχούν. Και στο μέλλον θα έχουν πολλές και άλλες ευκαιρίες για ακόμα καλύτερα… Γιατί συγκεντρώσεις ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την εμπλοκή στην Ελλάδα θα γίνουν και άλλες πιο πολλές και ακόμα πιο μαζικές.” Εμείς από την πλευρά μας θα προσθέταμε πως ίσως η σπουδή να οφείλεται στο ότι ήθελαν να έχουν ένα ακόμα θέμα να παίξει στην κυριακάτικη εκπομπή της (ΥΕΝ)ΕΡΤ “Με αρετή και τόλμη”, βεβαιώνοντας τους απανταχού
στρατόκαυλουςθερμούς πατριώτες, πως το ΥΠΕΘΑ αγρυπνεί απέναντι σε κάθε υπονομευτικό στοιχείο που εξακολουθεί να θεωρεί τις βάσεις “του θανάτου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ