21 Νοε 2018

Η εθνική ομάδα δεν μπορεί να φτιαχτεί στις εκκλησίες, στα μοναστήρια και στα κατηχητικά!

        


Η Παναγία μπορεί να μην έκανε το θαύμα της και ο Αναστασιάδης να κατάφερε να χάσει εντός έδρας στον τελευταίο αγώνα του Nations League από την τελευταία και καταϊδρωμένη Εσθονία, η οποία στους προηγούμενους πέντε αγώνες είχε μόνο έναν βαθμό, αλλά κατάφερε να κάνει το θαύμα του ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος την Κυριακή πριν από τον αγώνα με την Εσθονία πήγε την ομάδα για προαιρετικό εκκλησιασμό!
Ημέρες ΠΑΟΚ ζούμε στην εθνική ομάδα όταν ακουγόταν πως ο Αναστασιάδης βρισκόταν σε κόντρα με μεγάλο ξένο παίχτη της ομάδας ο οποίος ήταν άθεος και δεν πήγαινε στις εκκλησίες και στα μοναστήρια. Τραγελαφικές καταστάσεις για τις οποίες δεν ευθύνεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά αυτοί οι οποίοι τον προσέλαβαν στην εθνική. Ο Άγγελος καλά κάνει και πηγαίνει στις εκκλησίες και δοξάζει τον Θεό και την τύχη του, αφού έκανε καριέρα ως προπονητής χωρίς να ξέρει ποδόσφαιρο! Στην εθνική ομάδα τι δουλειά έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης;! Αυτό μπορούν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι;
Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ακριβώς αυτός που ξέρουμε και δε θα αποδειχτεί διαφορετικός. Είναι ο προπονητής που προετοιμάζει ομάδες σε εκκλησίες, μοναστήρια και κατηχητικά. Είναι ο προπονητής (ο θεός να τον κάνει προπονητή) που οι ομάδες του παίζουν όπως τις φωτίσει η Παναγιά! Όμως τι δουλειά έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης του Ότο Ρεχάγκελ;! Τι δουλειά έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ομάδα των 16 του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Φερνάντο Σάντος;!
Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ακριβώς αυτός που ξέρουμε. Προπονητική με την αγιαστούρα. Οι τραγικοί της ιστορίας είναι αυτοί που τον προσέλαβαν. Μετά τον Άγγελο ας προσλάβουν και τον κυρ Νίκο Αλέφαντο για να κάνουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης περιφερόμενο θίασο (δε γράφουμε τσίρκο γιατί το επίπεδο των ακροβατών ενός τσίρκο δεν μπορούν να το κατανοήσουν ούτε ο Αναστασιάδης ούτε ο Αλέφαντος)!

Γ. Σαδούκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ