4 Απρ 2019

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Αφού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να παρουσιαστούν ως θύματα τραμπούκων, για να κρύψουν τους δικούς τους μπράβους… Αφού δε βρήκαν ούτε ένα πλάνο που να στηρίζει τέτοιον ισχυρισμό… Αφού καλούσαν εντυπωσιοθηρικά τα ΜΜΕ να καλύψουν το συνέδριο της ΓΣΕΕ, τάχα για να έχουν μάρτυρες για τους εις βάρος τους τραμπουκισμούς…
Τελικά έριξαν τις μάσκες και έγιναν για πολλοστή φορά ρεζίλι, χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους από τέτοιες, μικρές λεπτομέρειες. Απέκλεισαν τους δημοσιογράφους από το Συνέδριο, πήγαν να κάνουν ελιγμό και να τους αποκλείσουν από την κρίσιμη προκαταρκτική διαδικασία που θα νομιμοποιήσει τους νόθους συνέδρους τους, και κατάφεραν να τους καταγγείλει ακόμα και η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, που έβγαλε την εξής ανακοίνωση.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΕ να εμποδίσει την απρόσκοπτη κάλυψη των εργασιών του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο από δημοσιογράφους.
Η ενημέρωση των πολιτών για τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις αποφάσεις του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας είναι υποχρέωση».
Η συνδικαλιστική μαφία θέλει ομερτά για τις βρωμοδουλειές της, και νομίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι ένα αποκαλυπτικό πολιτικό στριπτίζ, χωρίς προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ