Μετά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Π. Κουρουμπλής, σε φωτογραφίες με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, γνωστό για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές απόψεις του και η Ελένα Κουντουρα.
Η υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με τον μητροπολίτη το Μάιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 ως υπουργός Τουρισμού. Την πρώτη φορά η συνάντηση αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη της Αιγιαλείας, ενώ η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Θεοτόκου στο Αίγιο που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του σεισμού του 1995.
Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι πριν από μερικές μέρες, ο γραμματέας του ΕΔΣΝΑ, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πόζαρε με τους χρυσαυγίτες Παππά και Ηλιόπουλο, αφού πρώτα τους ξενάγησε στη χωματερή, ενώ είχαν προηγηθεί άλλα «τρυφερά» ενσταντανέ ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και στελέχη της κυβέρνησης, ή ΣΥΡΙΖΑίους της Τοπικής Διοίκησης σε νησιά της άγονης γραμμής, επίσημες εκδηλώσεις κ.α.
Αν κρίνουμε πάντως από τη συχνότητα (και το καμάρι) με την οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του κρατικού μηχανισμού φωτογραφίζονταν και  φωτογραφίζονται με διάφορους ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το «προοδευτικό» τους μέτωπο βρωμάει μούχλα και ναφθαλίνη.
Είναι τυχαίες τόσες πολλές συναντήσεις; Τι είπατε, είναι ξέπλυμα….