«Το “μεταναστευτικό” θα έπρεπε να λέγεται εισβολικό”», γιατί αυτό «που συμβαίνει δεν είναι μετανάστευση, αλλά εισβολή». «Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, που κράτη υφίστανται εισβολή και ταυτόχρονα χρηματοδοτούν τον εισβολέα τους…».
Τις ξενοφοβικές αυτές ατάκες ξεστομίζει στα σποτάκια του ο «πολύ φιλελεύθερος» και γνωστός γραφικός αντικομμουνιστής Τζήμερος. Και επειδή «ου γαρ έρχεται μόνον», ιδού τι λέει για τους μουσουλμάνους, σε μια ανάλυση που θα τη ζήλευε ο Μένγκελε και οι διάφοροι «θεωρητικοί» του φασισμού: «Όταν η πρακτική της αιμομιξίας διαιωνίζεται, θα έχει πληθυσμό γενετικά υποβαθμισμένο, με σωματικές και ψυχικές αρρώστιες..».
Αυτά τα ανατριχιαστικά λόγια, που είναι καρμπόν με όσα λένε οι φασίστες για την «ανωτερότητα της λευκής φυλής», λέει ο χρυσαυγίτης με «πολιτικά», που παριστάνει και τον «καθώς πρέπει». Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το άτομο που είχε φτάσει να σηκώσει χέρι σε εκλεγμένη του ΚΚΕ στο περιφερειακό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί κακήν κακώς. Ο αντικομμουνισμός του, τα ναζιστικά του ξεσπάσματα, προφανώς πάνε πακέτο και με τη λατρεία του στην ΕΕ, αλλά και με εκτιμήσεις όπως ότι «η ζωή θα είναι δύσκολη. Πάντα η πίτα δεν θα φτάνει για να μοιραστεί σε όλους. Πάντα θα υπάρχουν αδικίες, κοινωνικές διαφορές, φτωχοί και πλούσιοι…».
Ρατσισμός, ξενοφοβία, κυνισμός, σάπια μυαλά, χειροκροτητής της ΕΕ, ιεροκήρυκας της εκμετάλλευσης… Όλα μαζί σε ένα πρόσωπο, που ενώ δεν εκπροσωπεί τίποτα πέρα από τον εαυτό του και μερικούς περιθωριακούς ακόμα, κυκλοφορεί σε κανάλια και ραδιόφωνα για να χύνει το φασιστικό του δηλητήριο, αποδεικνύοντας πόσο χρήσιμοι είναι τέτοιοι τύποι στο σύστημα…
Πηγή: 902.gr