18 Φεβ 2012

Τα μονοπώλια τα ρώτησες Αλέξη ?


Τα μονοπώλια τα ρώτησες Αλέξη ?

Συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΝΕΤ και στο παρακάτω απόσπασμα φαίνεται η πρόταση εξουσίας που κατέθεσε εκ μέρους του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (το βίντεο απο το Ταξική Αντεπίθεση)



Για ένα άλλο μίγμα πολιτικής μίλησε λοιπόν ο Αλέξης (μάλλον καλύτερα, και ο Αλέξης, ... μετά δηλαδή από τον Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη και άλλους), έναν καινούργιο ρόλο για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ένα νέο μνημόνιο (αναπτυξιακό αυτήν την φορά), ευρωομόλογα και συνεργασία με τον Μόντι !!! Λίγο πολύ γνωστά όλα αυτά, αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο, μιας και πραγματοποιούνται ζυμώσεις και συζητήσεις στα αριστερά σαλόνια, στα οποία εμείς οι κομμουνιστές αρνούμαστε να λάβουμε μέρος ...

Θεωρείται πως οι κύριοι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν επεξεργαστεί αυτήν την πολιτική πρόταση και θέση, που γνωρίζουν ποιά είναι τα πραγματικά αίτια της καπιταλιστικής κρίσης (άρα πάνω κάτω μυρίζονται και τι εστι φιλολαϊκή λύση), ψεύδονται συνειδητά ή απλά προσπαθούν να ανελιχθούν χρησιμοποιώντας την αστική προπαγάνδα και την ανεπαρκή ταξική συνειδητοποίηση του ελληνικού λαού ? Δηλαδή με λίγα λόγια πρόκειται για πολιτικούς απατεώνες ή για κοινούς τυχοδιώκτες ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ