2 Μαΐ 2012

Βήμα μπροστά


Ούτε λεπτό χαμένο
«Χρέος μας ως το τελευταίο λεπτό είναι να δώσουμε με αυταπάρνηση τη μάχη του ψηφοδελτίου, τη μάχη ώστε η κάλπη να μην "καταπιεί" ανέξοδα τη λαϊκή οργή, αλλά να απελευθερώσει πολλαπλάσια λαϊκή δυναμική την επαύριον των εκλογών, τόσο μεγαλύτερη, όσο μεγαλύτερη η δύναμη που θα δοθεί στο ΚΚΕ. Ηδη έχουμε μπει σ' αυτή τη μάχη. Να μη χαθεί ούτε μια ώρα, ούτε ένα λεπτό. Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, για το κέρδισμα εργατικών λαϊκών συνειδήσεων.
Βήμα μπροστά
Εχουμε εμπειρία, έχουμε το πλεονέκτημα των θέσεών μας που επιβεβαιώθηκαν από τη ζωή, εγγύηση για την αξιοπιστία όσων σήμερα λέμε στο λαό για το αύριο. Μπήκαμε μπροστά στους αγώνες, από το να μην πληρωθούν τα χαράτσια μέχρι τις μεγάλες πανεργατικές απεργίες για τους μισθούς, τις συντάξεις, τη σταθερή δουλειά για όλους κ.λπ. Ταυτόχρονα, αναδείξαμε την πολιτική πρόταση διακυβέρνησης και εξουσίας του ΚΚΕ. Ανθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, σε κάθε χώρο δουλειάς, στις εργατογειτονιές, σε χωριά και πόλεις, με το ψηφοδέλτιο, τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να τους πείσουμε να κάνουν το βήμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στην κάλπη. Και την επομένη, το βήμα της συμπόρευσης μαζί του στους αγώνες.
Ψήφος στο ΚΚΕ, δύναμη για το λαό
Η δύναμη στο ΚΚΕ θα είναι δείκτης της δύναμης με την οποία ο λαός μπορεί να δυσκολέψει, να αποκρούσει τα χειρότερα που έρχονται. Της αποφασιστικότητας με την οποία θα διεκδικήσει μέτρα για την ανακούφισή του. Δείκτης χειραφέτησης από την αστική ιδεολογία και πολιτική, αλλά και από τις αυταπάτες των υποτιθέμενων "αντιμνημονιακών" σωτήρων. Θα είναι ένα βήμα μπρος, προς την κατεύθυνση που προστάζουν τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός θα βρεθεί ξανά ενώπιος ενωπίω με όλα όσα τον βασανίζουν. Οποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, μειοψηφική ούτως ή άλλως στο λαό, να νιώθει καυτή στο σβέρκο της την ανάσα του κινήματος. Η δύναμη που θα έχει δώσει την Κυριακή στο ΚΚΕ, θα γυρίσει μεγαλύτερη στα χέρια του. Και θα τη χρειαστεί, αυτό είναι παραπάνω από βέβαιο. Οσα περισσότερα κόκκινα ψηφοδέλτια στην κάλπη, τόσο μεγαλύτερη η "μετάγγιση" δύναμης στο κίνημα, στο λαό» (από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ