22 Ιουν 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.) ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, seaan@hotmail.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/06/2012


Σήμερα Παρασκευή 22 του Ιούνη συνεδρίασε η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ ύστερα από συζήτηση κατέληξε στις παρακάτω εκτιμήσεις και αποφάσεις:

  1. Έγιναν και οι δεύτερες εκλογές, σχηματίστηκε η νέα κυβέρνηση της Ευρωκαταστροφής πασπαλισμένη με την «αριστερή» γλυκαντική ουσία της ΔΗΜΑΡ. Δεν της δίνουμε καμία πίστωση χρόνου, Καμία αναμονή ή ανοχή. Είναι επικίνδυνοι! Τα προβλήματα από το κακό στο χειρότερο.  Οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους κυριολεκτικά στο χείλος του Καιάδα. Τα σφαγεία των ΚΕΠΑ συνεχίζονται. Τα επιδόματα στους περισσότερους ούτε αυτό τον μήνα δεν ήρθαν, ενώ χιλιάδες ανάπηροι και χρόνιοι πάσχοντες σταματούν τις θεραπείες επειδή απλά δεν μπορούν να πληρώσουν, κι ας μην σοκάρονται κάποιοι Ευρωπολιτισμένοι, χάνονται και ζωές στον βωμό του κέρδους. Όλοι οι μηχανισμοί του συστήματος, στελέχη της ΕΕ, Γάλλοι «αριστεροί», Γερμανοί δεξιοί αλλά και Αμερικάνοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί θα στηριχθεί η Ευρωζώνη και το €!!! Το σφαγείο της ΕΕ να είναι καλά και τα σκυλιά δεμένα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μας προέκυψαν και αριστεροί προστάτες, αφού παραμονές των εκλογών μας έταξαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στο μεγάλο κοινό μας σπίτι της ΕΕ τώρα μας καλούν σε υπεύθυνη, συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση…
Εμείς είμαστε εδώ όρθιοι!!!
Όπως είναι και η σκληρή πραγματικότητα που θα προσγειώσει όσους πίστεψαν στα παραμύθια τους παραμονές των εκλογών. Και όσοι εξαπατήθηκα αυτή τη φορά θα τους τιμωρήσουν διπλά και τριπλά. Το ποτάμι της οργής θα σηκωθεί και θα τους πνίξει!

  1. Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες σε αγωνιστική πανστρατιά! Άμεσες αγωνιστικές πρωτοβουλίες  μέσα στην εβδομάδα της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου.

Για να καταβληθούν τώρα όλα τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.
Να καταβληθεί άμεσα από τον κρατικό προϋπολογισμό έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 € σε όλες τις οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων, Ελλήνων και μεταναστών, για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τα αντιλαϊκά μέτρα των κυβερνήσεων και της κρίσης.


Τρίτη 26/6 13:00 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών(Σταδίου 27)


Να καταβληθούν άμεσα όλα τα οφειλόμενα για φάρμακα και θεραπείες από τον ΕΟΠΥΥ στους ασφαλισμένους αλλά και τους υγειονομικούς.
Να σταματήσουν οι ανάπηροι , οι χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειές τους να πληρώνουν για φάρμακα, θεραπείες, τροφεία στα ειδικά σχολεία και τα αναγκαία τεχνητά βοηθήματα. Να καλυφθεί το κόστος 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Άμεση χρηματοδότηση από το κράτος του ΕΟΠΥΥ.

Παράσταση Διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΕΟΠΥΥ(Κηφισίας 39) Πέμπτη 28/6 στη 11:00 το πρωί.


  1. Καταγγέλλουμε την τραμπουκική επίθεση της εργοδοσίας της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» , του Μάνεση, διευθυντάδων, απεργοσπαστών και μπράβων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους απεργούς Χαλυβουργούς που εδώ και 8 μήνες παραμένουν αλύγιστοι  στον δίκαιο αγώνα τους! Την Κυριακή 24/6 στις 19:00 αντιπροσωπεία της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου θα επισκεφθεί τους Χαλυβουργούς για να εκφράσει την αλληλεγγύη μας!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!! Όλη η Ελλάδα μια Χαλυβουργία!!!

  1. Ακόμα αποφασίστηκε  το καλοκαιρινό γλέντι της ΣΕΑΑΝ να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/06/2012 στις 20:00 στο προαύλιο του Φάρου Τυφλών, Αθηνάς 17 και Δοϊράνης(μετά από την άρνηση των πρυτανικών αρχών του Παντείου να μας παραχωρήσουν το χώρο). Με αγωνιστική διάθεση, καλή παρέα, όμορφες μουσικές, αναψυκτικό, ποτό και μεζέ! Τιμή πρόσκλησης:10€, Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 5221411 και 6948940746 .



ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!



Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ
Το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ