28 Νοε 2012

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αντι-ΚΚΕ μένος απ' τη διοίκηση του δήμου



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αντι-ΚΚΕ μένος απ' τη διοίκηση του δήμου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο, Πέμπτη απ' την Αχτίδα Περιστερίου του Κόμματος
«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει» διαμηνύει στη διοίκηση Παχατουρίδη η Αχτιδική Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ, που διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη, στις 4.30 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου ενάντια στην προσπάθεια περιορισμού της δράσης του ΚΚΕ, στην οποία συστηματικά επιδίδεται η διοίκηση του δήμου. Θα ακολουθήσει πορεία προς την «Ξυλοτεχνία», όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Σε ανακοίνωσή της η Αχτιδική Επιτροπή καταγγέλλει ότι η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος «έχει βάλει στόχο να μην επιτρέπει στο ΚΚΕ να έρχεται σε επαφή με τους εργάτες και τους νέους της περιοχής» και γι' αυτό «επιδίδεται σε συστηματική και προκλητική καταστροφή όσων προπαγανδιστικών υλικών προλαβαίνει η ταχύτατη υπηρεσία του δήμου που έχει συσταθεί ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό».
Τελευταίο κρούσμα ήταν την Πέμπτη και την Παρασκευή 22 και 23 Νοέμβρη, μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους, όπου από απεργοσπαστικό μηχανισμό κατέβηκαν με μανία από όλους τους δρόμους της πόλης οι αφίσες του ΚΚΕ που καλούσαν το λαό στη μεγάλη συγκέντρωση και συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα 94 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ.
Οπως τονίζεται στην καταγγελία, «είναι τόση η πρεμούρα και το άγχος της διοίκησης Παχατουρίδη για να περιορίσει τη δραστηριότητα του ΚΚΕ, που έχει δώσει εντολή να μην επιτρέπεται σε συνεργεία κομμουνιστών να μπουν στο Αλσος και σε άλλους ανοιχτούς χώρους και να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους, να τους ενημερώσουν για τις θέσεις του Κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ