1 Φεβ 2013

Αποδείξεις με φώτο για προβοκάτσια στις καταστροφές του γραφείου του Βρούτση

PDFΕκτύπωση
Αποδείξεις με φώτο για προβοκάτσια στις καταστροφές του γραφείου του Βρούτση

kke-fotos-broutsis
Φωτογραφίες που δείχνουν περίεργες μετακινήσεις επίπλων και καρεκλών στα «αποδεικτικά στοιχεία» για τους «βανδαλισμούς» μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, έδωσε η οργάνωση στη δημοσιότητα.
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, κάνει λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες και προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών - στελεχών του ΠΑΜΕ (προέδρων Ομοσπονδιών, σωματείων, μελών Δ.Σ.). Σημειώνει ότι τα περισσότερα ΜΜΕ τις παρουσίασαν ως αληθινές, ωστόσο, η προσεκτική ανάγνωσή τους άλλα δείχνει.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται στη σχετική ανακοίνωση, στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμες οι μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία που είναι τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο. Το φωτιστικό πέφτει και σηκώνεται, ενώ οι καρέκλες πηγαινοέρχονται…
«Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να δέσει τα χέρια του, έχουμε εμπειρία την πλούσια ιστορία των σκληρών ταξικών αγώνων στη χώρα μας, δε μας φοβίζουν. Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται, οι εργαζόμενοι οργανωμένα να δώσουν στην κυβέρνηση αυτό που της αξίζει», αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ