22 Αυγ 2013

Σκανδαλώδης μείωση αμοιβών του …Υφυπουργού – Ξεσηκωμός τώρα!!!

Σκανδαλώδης μείωση αμοιβών του …Υφυπουργού – Ξεσηκωμός τώρα!!!


ΚΑΨΗΣΦοβερή είδηση ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Ανήσυχοι οι ‘‘παπαγάλοι’’ όλων των χρωμάτων και αποχρώσεων από την απίστευτη απόφαση για …μείωση των αμοιβών τους, που ξεκινά από τον μισθό του …Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Παντελή Καψή!!!.

Κάποιος πρέπει να σταματήσει την προσπάθεια μείωσης του επαγγελματικού κύρους των ‘‘παπαγάλων’’. Δεν είναι δυνατόν να εξευτελίζουν έτσι έναν κλάδο πιστό στο σύστημα. Δικαιολογημένα αναρωτιούνται οι πάντες: “ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!”

Με τι κουράγιο θα βγαίνουν τώρα να παραμυθιάζουν τον λαό οι, πιο κάτω από τον Υφυπουργό, επαγγελματίες ‘‘παπαγάλοι’’, όταν ο μισθός του Υφυπουργού πέφτει σε τόσο εξευτελιστικό επίπεδο.

Είναι δυνατόν οι μηνιαίες αμοιβές του Υφυπουργού Παντελή Καψή να πέφτουν στις …37.604,16 ευρώ μόνο; Είναι δυνατόν να την βγάλει με …451.250 ευρώ το χρόνο;

Ηθελα να ήξερα ποιος μπορεί να ανεχθεί τέτοια …κατάντια.

Α! πα πα! Φοβερά πράγματα συμβαίνουν λόγο της κρίσης. Ποιος μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο τότε που ο Παντελής ήταν ο βασικός ‘‘παπαγάλος’’ του Μεγάλου Αντρέα, τότε που γινόταν δεξί χέρι του …Παπαδήμα.

Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό το …έγκλημα σε βάρος των επαγγελματιών “παπαγάλων”.

Συμπαράσταση στον …Παντελή Καψή, τώρα.

Δείτε ΕΔΩ: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ με την μείωση του μισθού!!!

Δείτε κι ΕΔΩ: Το άλλο μεγάλο …χαστούκι που δέχτηκε ο Παντελής Καψής

 πηγη

http://geranista.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ