10 Αυγ 2013

Αποστομωτική απάντηση στο χρυσαυγίτικο οχετό


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποστομωτική απάντηση στο χρυσαυγίτικο οχετό
Ανακοίνωση για τις ψευτιές στελέχους της φασιστικής οργάνωσης σε βάρος του ταξικού κινήματος και στελεχών του ΚΚΕ
Με μια ανακοίνωση γεμάτη ασύστολα ψέματα, συκοφαντίες και αντικομμουνισμό, ο υπεύθυνος του Γραφείου της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, Δ. Κολτσίδας, επιχειρεί μάταια να απαντήσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, σχετικά με την ανοιχτή συγκέντρωση που οργάνωσε, πριν λίγες μέρες, η φασιστική οργάνωση στο χωριό Γόννοι της Λάρισας, κατά την οποία οι ομιλητές, ανάμεσά τους και ο Κολτσίδας, επιδόθηκαν σε αντικομμουνιστική επίθεση.
Στην ανακοίνωση, ο χρυσαυγίτης αναλώνεται σε ύμνους προς τον δικτάτορα Μεταξά και το φασισμό της 4ης Αυγούστου, σε βρισιές προς τον Στάλιν και το σοσιαλισμό που οικοδομήθηκε τον 20ό αιώνα, σε αισχρές συκοφαντίες εναντίον του ΓΓ της ΚΕ και άλλων στελεχών του ΚΚΕ και καταλήγει με συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ. Προσπαθεί ακόμα να πετάξει λάσπη στον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρο του ΕΚ Λάρισας, με βρώμικα υπονοούμενα όπως «πόσα ένσημα έχει κολλήσει» και «πώς γίνεται, σε μια εποχή που η ανεργία τσακίζει κόκαλα, να μην έχει ούτε έναν άνεργο στην οικογένειά του».
Τον χρυσαυγίτη ξεσκεπάζει με αποστομωτικό τρόπο η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, σημειώνοντας σε ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος του ΕΚΝΛ και οι άλλοι ταξικοί συνδικαλιστές δεν χρειάζονται εύσημα από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής. Για την ανιδιοτελή και πρωτοπόρα πολιτική και συνδικαλιστική τους δράση κρίνονται από τους εργαζόμενους, που τους αναδείχνουν ως εκπροσώπους τους.
Και προς αποκατάσταση της αλήθειας που παραποιεί, σκόπιμα, ο φασίστας Δ. Κολτσίδας, πρέπει να γνωρίζει (που το γνωρίζει) ότι ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου εργάζεται από 14 ετών σε μια σειρά επιχειρήσεις και έχει πάνω από 9.000 ένσημα και με ορισμένα διαστήματα ανεργίας.
Σε ό,τι αφορά, δε, την οικογένειά του, την οποία αν και δεν γνωρίζει αυτός ο συνειδητός ψεύτης, λέει ότι δεν είναι κανένα μέλος της άνεργο, μακάρι να ήταν έτσι. Ομως, το ένα από τα δυο παιδιά του είναι για μεγάλο διάστημα άνεργο, όπως 1,5 εκατομμύριο ακόμα συνάδελφοί μας, που το σύστημα που στηρίζει η Χρυσή Αυγή τους καταδίκασε στην ανεργία, ενώ το άλλο σπουδάζει. Από πού, λοιπόν, το έβγαλε ότι δεν είναι κανένας άνεργος στην οικογένεια;
Κι αυτή η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΕΚΝΛ βοηθά να καταλάβουν περισσότεροι εργαζόμενοι, άνεργοι και νέοι, τον βρώμικο ρόλο της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που είναι γέννημα και στήριγμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος και ύπουλος εχθρός του εργατικού κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ