4 Μαΐ 2014

Σύσκεψη της ΛΑΣΥ, παρουσία Μιχαήλ

Σύσκεψη της ΛΑΣΥ, παρουσία Μιχαήλ Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


 mixail kke
Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 1η Μάη, σύσκεψη των υποψηφίων Περιφερειακών, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Στη σύσκεψη μίλησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γουλής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας Μπάμπης Χαραλάμπους ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, Μιχάλης Μιχαήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:
Παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι διακηρύξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια και πραγματοποιήθηκε ένας σύντομος απολογισμός της δράσης των δύο ψηφοδελτίων στα 3,5 χρόνια που πέρασαν.

kke2 kosmos
Συζητήθηκε επίσης η πορεία αλλά και τα μηνύματα που έρχονται από τις περιοδείες που έχουν γίνει μέχρι τώρα ενώ παρουσιάστηκε και συμπληρώθηκε το υπόλοιπο πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων έτσι ώστε μέχρι τις 18 Μάη να μην μείνει ούτε ένα μέρος της Κέρκυρας που να μην έχει φτάσει η φωνή και οι προτάσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση με τους υποψη-φίους, οι οποίοι κατέθεσαν προτάσεις και επιχειρήματα σχετικά με τον ενιαίο χαρακτήρα των τριπλών εκλογών, τα ζητήματα αιχμής κάθε περιοχής κτλ.

kke1 siskepsi
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και με την υπόσχεση να μην πάει ούτε ένα λεπτό χαμένο μέχρι την ημέρα των εκλογών για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια αλλά και του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ