4 Μαΐ 2014

Εμετικός αντικομμουνισμός και χρυσαυγιτισμός στο blog "Taxalia"

 Εμετικός αντικομμουνισμός και χρυσαυγιτισμός στο blog "Taxalia"


Καταγγελία του αναγνώστη Α.Χ.

Στους παροικούντες την Θεσσαλονίκη είναι γνωστός ο δεξιός, συντηρητικός προσανατολισμός του γνωστού και μη εξαιρετέου blog "Taxalia". Το εν λόγω blog μάλιστα αυτοπροσδοιορίζεται ως το Νο1 blog της Μακεδονίας (βάση ποιών μετρήσεων άραγε;). Σήμερα, οι συντάκτες του, ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας και βγάζοντας στη φόρα το πραγματικό τους πρόσωπο, ανέβασαν ανάρτηση με βίντεο... χρυσαυγίτικης προέλευσης. Με τίτλο "Ο Βλαντίμιρ Λένιν χαιρετά Φασιστικά! (φωτογραφία και βίντεο)", που το ακολουθεί ένα πανηλίθιο βίντεο βγαλμένο απ' τα βοθροσάιτ των νεοναζί και των κάθε λογής εθνικοφασισταράδων, το taxalia αποδεικνύει τη μηδενική του αξιοπιστία και την ταύτιση του με την εμετική χρυσαυγίτικη, αντικομμουνιστική προπαγάνδα. 



Ως ντοκουμέντα, οι στόκοι του Taxalia παρουσιάζουν το εμετικό βίντεο ενός ακροδεξιού μπλογκ!
Το βίντεο που "ανέβασε" το taxalia δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμη προπαγανδιστικό ανοσιούργημα νεοφασιστών: χαρακτηριστικό ότι ο Κάρολος Μαρξ αναφέρεται ως "γερμανοεβραίος φασίστας" και ο Λένιν ως "Ρωσσοεβραίος φασίστας". Η παράνοια, η ηλιθιότητα, ο αντικομμουνισμός σε όλο τους το αηδιαστικό μεγαλείο.

Αυτά γράφει το δήθεν "Νο1 blog της Μακεδονίας". Ακριβώς τα ίδια που θα γράφουν δεκάδες φασιστοblogs που αναπαράγονται σαν τα μανιτάρια από χρυσαυγίτικα τσογλάνια. Τουλάχιστον, οι "κύριοι" στο Taxalia ας μην παριστάνουν τους δήθεν ανεξάρτητους και αμερόληπτους.


"Στώμεν Καλώς" η...πηγή. Πάλι καλά που δεν απευθύνθηκαν κατευθείαν στο σάιτ της Χρυσής Αυγής
ή του Λάος.
Το δε blog από το οποίο αλίευσαν την εν λόγω ανοησία, το "Στώμεν Καλώς", είναι ένα ακόμη ακροδεξιό, σκοταδιστικό μπουμπούκι με αναφορές στον χριστιανορθόδοξο ταλιμπανισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ