12 Μαΐ 2014

Βολές Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Θ. Γαλιατσάτου

Βολές Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Θ. Γαλιατσάτου Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

http://corfupress.com/bulletin/images/stories/galiatsatos-goulis.jpg
Απ’ ότι φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κ. Θ. Γαλιατσάτος από την κριτική που άσκησε η Λαϊκή Συσπείρωση στις προγραμματικές του θέσεις. Λες και απαγορεύεται η κριτική μεταξύ των συνδυασμών που ζητάνε τη λαϊκή ψήφο. Οποία δημοκρατική αντίληψη….!
Η ΑΝΑΣΑ συκοφαντεί ασύστολα τη Λαϊκή Συσπείρωση όταν λέει ότι δεν ασκεί κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. Μια ματιά στη διακήρυξή μας αρκεί. Κυρίως όμως η πρακτική μας επί 3 χρόνια στο Π.Σ. ήταν η σταθερή αποκάλυψη της αντιλαϊκής πολιτικής της Ε.Ε, των κυβερνήσεων της πλειοψηφίας του Π.Σ. και η οργάνωση κινητοποιήσεων ενάντια στην πολιτική τους. Ενώ αντίθετα σε στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής ο κ. Γαλιατσάτος τις στήριξε.(βλέπε εθνικό χωροταξικό για την ιχθυοκαλλιέργεια που το ψήφισε και μετά τις λαϊκές αντιδράσεις άλλαξε θέση).
Η ΑΝΑΣΑ υλοποιώντας τη γενικότερη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει καμία θέση για την Ε.Ε. (πώς να πάρει άλλωστε αφού την υποστηρίζει με όλα τα μέσα). Δε λέει τίποτα για την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης στις πολυεθνικές των υδρογονανθράκων. Δεν παίρνει θέση για τις συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Προφανώς γιατί συμφωνεί και θα τις προωθήσει. Δεν παίρνει θέση για το all inclusive που τσακίζει τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και συρρικνώνει τους μικροεπιχειρηματίες. Δεν παίρνει θέση κατά των απαράδεκτων εργασιακών σχέσεων 5μηνης απασχόλησης με 425 € που προωθεί η Ε.Ε. και η κυβέρνηση. Ούτε καν αναφέρεται στην κοινή αγροτική πολιτική της Ε.Ε. που συρρικνώνει το αγροτικό εισόδημα και καταστρέφει τους φτωχούς και μεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
Η ΑΝΑΣΑ κινείται στα πλαίσια της πολιτικής της Ε.Ε. και της ελληνικής αστικής τάξης και δεν μπορεί να το κρύψει με αντιδεξιές και αντιμερκελικές κορόνες.
Μόνο η μαζική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και τους Δήμους και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές αποτελεί εγγύηση αγώνα για το λαό και τη νεολαία και ανοίγει το δρόμο για ριζικές αλλαγές προς όφελός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ