6 Αυγ 2014

Στάση εργασίας σε ξενοδοχείο της Β. Κέρκυρας

Στάση εργασίας σε ξενοδοχείο της Β. Κέρκυρας


unnamedΣε στάση  εργασίας εξελίχτηκε η προκηρυγμένη απεργιακή κινητοποίηση στο ξενοδοχείο “ALMYROS NATURA” μετά την δέσμευση της εταιρίας ότι θα καταβάλλει τα δεδουλευμένα του Ιουνίου ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 .
Aυτο ανακοίνωσε ο σύνδεσμος ξενοδοχουπαλλήλων Κέρκυρας, τονίζοντας τα εξής: ” Οι εργαζόμενοι με καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση υποχρέωσαν την εταιρεία σε υποχώρηση από την αδιαλλαξία και παράλληλα έδειξαν ποιος έχει την δύναμη όταν οι εργαζόμενοι μαζικά αγωνίζονται με το ταξικό σωματείο τους.
 Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας πραγματοποίησαν γενική συνέλευση και αποφάσισαν να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το σωματείο για τις 13 Αυγούστου 2014  καθώς και στην συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο.
Τέλος αποφάσισαν την προκήρυξη κι άλλων απεργιακών κινητοποιήσεων σε συντονισμό με τους εργαζόμενους στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ SIDARI VILLAGE  που ανήκει στην ίδια εταιρεία αν δεν τους καταβληθεί ο Ιούλιος μέχρι τα μέσα Αυγούστου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ